8.2.17

Ποδηλατικός γύρος 100 χιλιομέτρων Αρφαρά – Πήδημα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΣΠΟΚ «Ευκλής» Καλαμάτας διοργανώνει από κοινού με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρφαρών «Η Αναγέννηση», σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 09.30 το πρωί, ποδηλατικό αγώνα αντοχής με την επωνυμία «4ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα», συνολικού μήκους 100 χιλιομέτρων.
Θα μετάσχουν αθλητές των εξής κατηγοριών: Παίδων – Εφήβων – Γυναικών – Ανδρών – Νέων – Μάστερς (ΕΟΠ/ΠΕΠΑ) – ΟΠΕΝ (19-35 ετών, 35 ετών και άνω).
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η πλατεία των Αρφαρών με διαδρομή δεξιόστροφη προς Πήδημα-Αριοχώρι-Άγιο Κωνσταντίνο-Αρφαρά.
Ώρες εκκίνησης και χιλιομετρικές αποστάσεις
-ΟΠΕΝ: 9:30π.μ. και απόσταση 20 χλμ. (10x2 στροφές)
- Μάστερς - Παίδες - Γυναίκες: 10:00 π.μ. και απόσταση 60 χλμ. (10x6 στροφές)
- Άνδρες - Νέοι – Έφηβοι: 11:00 π.μ. και απόσταση 100 χλμ. (10x10 στροφές).
Οι ώρες εκκίνησης ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με την προσέλευση των αθλητών/αθλητριών.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 8:30 π.μ. για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα.
Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 9:00 π.μ.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλιο-δίπλωμα και στον 1ο κύπελλο.
ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ
Ο διοργανωτής Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής» έχει και χρηματικό έπαθλο στις κατηγορίες Ανδρών-Νέων-Μάστερς ως εξής:
-Ανδρών-Νέων κοινή κατηγορία: 1ος 50€, 2ος 30€ και 3ος 20€
-Επίσης 50€ στον 1ο για το ενδιάμεσο σπριντ ανάβασης που θα γίνει στον 8ο γύρο.
-Μάστερς (Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄) ξεχωριστά ανά κατηγορία: 1ος 30€, 2ος 20€ και 3ος 10€, καθώς και 20€ στον πρώτο της γενικής μάστερς συνολικά.
Διευκρίνιση: Τα χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους αθλητές εφόσον στη κατηγορία τους συμπληρωθεί εξάδα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» θα προσφέρει εδέσματα σε όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Απονομές θα γίνουν στην κεντρική πλατεία των Αρφαρών, πλησίον της εκκίνησης-τερματισμού, τα δε χρηματικά έπαθλα θα δοθούν κατά την διάρκεια των απονομών.
Αντίτιμο: 10€ για τους αθλητές/τριες που ανήκουν στις κατηγορίες Μάστερς και ΟΠΕΝ. Κάθε αθλητής θα παραλάβει απόδειξη για το αντίτιμο που θα καταβάλει.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ώς την Πέμπτη 9/02/2017 και ώρα 21:00 στο email: efklis1894@gmail.com ή στο τηλ./φαξ 27210 90627 (Ελένη Οικονομοπούλου) και κιν. 6932204166 (Πάνος Βεργετόπουλος).
Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρεία Iron Team.
Κανονισμοί-Λεπτομέρειες: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και ειδικότερα με αυτούς που αφορούν στην ποδηλασία δρόμου.
Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΠ και έχουν δελτία θεωρημένα για το 2017. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών.
Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή, που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος κ.λπ.).
Τροφοδοσία-Υδροδοσία και παροχή τεχνικής βοήθειας: Θα γίνεται μόνο στον προκαθορισμένο χώρο, από τους συνοδούς/μηχανικούς της κάθε ομάδας. Το σημείο ορίζεται 100 μ. πριν τη γραμμή τερματισμού.
Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό και παρουσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας, καθώς και Νοσοκομειακό.
Ρυθμίσεις απρόβλεπτων θεμάτων: Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή.
Ο Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής» δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά-απώλεια αγωνιστικού υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου