8.2.17

Ξυπόλητο και μόνο στους δρόμους της Πάτρας εντοπίστηκε 11χρονο κοριτσάκι

Μία νέα θλιβερή ιστορία, που έχει πρωταγωνιστή ένα ανήλικο κοριτσάκι μόλις 11 ετών, διαδραματίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στην πλατεία Παντοκράτορος στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι εντοπίστηκε από εργαζόμενες στο Άσυλο Ανιάτων.
Οι γυναίκες προσέγγισαν την 11χρονη η οποία φέρεται να τους είπε ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της , εξαιτίας της μητέρας της και ενός καβγά που είχε προηγηθεί.
Στο σημείο έφτασε και η μητέρα της 11χρονης με το κοριτσάκι να κρατά την ίδια στάση και να αρνείται σθεναρά να επιστρέψει στο σπίτι του.
Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων.
Το κοριτσάκι εξέτασε και παιδοψυχολόγος, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί δεν διαπίστωσαν κάποιο παθολογικό πρόβλημα αλλά ούτε και σημάδια κακοποίησης.
Η γυναίκα συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη από τον εισαγγελέα, όπως γράφει το patrastimes.gr.
Σε ότι αφορά το προφίλ της οικογένειας ο πατέρας φέρεται να μην μένει μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά του, αφού στην οικογένεια υπάρχει και ένα μικρότερο παιδί το οποίο κατά τις ίδιες πληροφορίες αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου