17.2.17

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ! 17 Φεβρουαρίου 2013-Π. Καμμένος: «Ούτε ένα σημείο προεκλογικών δεσμεύσεων δεν τήρησε ο πρωθυπουργός»

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ....ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ !!!
 
Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά, χαρακτηρίζοντάς τον «ψεύτη και πολιτικό απατεώνα», εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο προσυνέδριο Ιονίου του κόμματος, το οποίο πραγματοποιείται στην Κέρκυρα.

Ο κ. Καμμένος, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, για τον κατώτατο μισθό ανέφερε πως «εμπαίζει τον ελληνικό λαό και δεν τήρησε ούτε ένα από τα 18 σημεία των προεκλογικών του δεσμεύσεων».

Ο  πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων άσκησε δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της τρικομματικής κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς την ως ''συμμορία που λέει ψέματα στον ελληνικό λαό και οδηγεί τη χώρα στην πλήρη παράδοσή της», ενώ, παράλληλα, αναρωτήθηκε «σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς;», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχει κατέβει να δει τι γίνεται; Έχει συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα έχει 2,5 εκατομμύρια ανέργους»;

Αναφερόμενος στους κυβερνητικούς χειρισμούς που αφορούν τα ζητήματα των απεργιών, ο Π. Καμμένος υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση δημιουργεί κοινωνικό αυτοματισμό, βάζοντας τις κοινωνικές ομάδες τη μια απέναντι στην άλλη».

Τέλος, αφού κάλεσε όλους τους Έλληνες στη δημιουργία ενός ''νέου εθνικού απελευθερωτικού μετώπου'' για ''να αποφύγουμε την αιματηρή σύγκρουση, τη διχόνοια'', τόνισε, χαρακτηριστικά: ''Δημιούργησαν στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία νεοναζιστικό κόμμα, το οποίο ουσιαστικά το έφτιαξαν μέσα από τις πολιτικές ενέργειες της Τρόικας. Ο κ. Παπαδήμος, με τη συναίνεση των αρχηγών, υπουργοποίησε δύο καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής, τους οποίους έβαλαν σε υπουργικούς θώκους. Δεν το έκαναν για κανένα άλλο λόγο παρά για να απενοχοποιήσουν ουσιαστικά τον νεοναζισμό και ιδού τα αποτελέσματα. Με περίεργα κονδύλια, τα οποία κανείς δεν γνωρίζει από που προέρχονται, βλέπουμε σε αυτή την χώρα να χαιρετούν ναζιστικά, βλέπουμε σε αυτή την χώρα να μιλούν για εθνοκαθάρσεις. Βλέπουμε στην χώρα αυτή που έχει τον Ξένιο Δία να μιλούν για εκστρατείες φυλετικών διαχωρισμών. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος και το έκαναν για να δημιουργήσουν το πνεύμα του κακού από την μία και από την άλλη μεριά να σπρώξουν προς την άκρα αριστερά τις δημοκρατικές, κοινοβουλευτικές, αριστερές παρατάξεις. Τους χαρακτηρίζω ως τρομοκράτες. Γιατί; Γιατί θέλουν από τη μια μεριά να δείξουν ότι οι μεν βρίσκονται στην τρομοκρατία, οι δε βρίσκονται στον νεοναζισμό, άρα η λύση ποια είναι; Η λύση είναι οι συγκυβερνήσεις του μνημονίου''.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου