22.2.17

ΤΡΙΦΥΛΙΑ - ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ σύμφωνα με δήλωση του Πρόεδρου του τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών κ. Χαράλαμπου Καναλουπίτη εκ μέρους της οργανωτικής Επιτροπής του καρναβαλίου.
Η Επιτροπή του Φιλιατρινού Καρναβαλιού οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 όλα να είναι έτοιμα για τους καρναβαλιστές που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση αλλά και για τους εκατοντάδες επισκέπτες που θα βρίσκονται στην πόλη. Η παρέλαση θα γίνει στις 3:00 μμ, στην Κεντρική Πλατεία των Φιλιατρών.
Το φετινό ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το Δήμο Τριφυλίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Τριφυλίας και την Καρναβαλική Επιτροπή. Οικονομικά στηρίζουν το καρναβάλι εκτός από τους παραπάνω φορείς σύλλογοι, ιδιώτες και επαγγελματίες της περιοχής.
Οι οργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Τριφύλιους όχι μόνο να παρακολουθήσουν την καρναβαλική παρέλαση αλλά να μεταμφιεστούν και να συμμετέχουν σ` αυτήν.  Στις τρεις καλύτερες συμμετοχές, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα δοθούν χρηματικά βραβεία τριακοσίων, διακοσίων και εκατό ευρώ αντίστοιχα. Επίσης σε κάθε ομάδα δεκαπέντε ατόμων και πάνω που θα λάβει μέρος, η Καρναβαλική Επιτροπή θα δώσει εκατό ευρώ για να αντιμετωπίσει μέρος των εξόδων της συμμετοχής της. 
Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν δύο νέοι καλλιτέχνες, η Βασιλική Μουρίκη και ο Γιάννης Καρατζάς που με ένα μοντέρνο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα θα διασκεδάσουν το κοινό.Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών στην κυρία Βίκυ Αλεξανδροπούλου  στο τηλέφωνο 2761360023 και στην κυρία Παντελάκη Βιβή στο τηλέφωνο 6972297936, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

                   
ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!
ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ όμως δηλώνει φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για το τριήμερο της Αποκριάς στην ιστορική πόλη του Ομήρου, με εκδηλώσεις οι οποίες θα είναι περισσότερες από πέρσι. Αρχικά την Παρασκευή 24 του μηνός ο Σύλλογος συμμετέχει σε όλα τα πάρτι και εκδηλώσεις των καταστημάτων της πόλης που ετοιμάζονται από τους επαγγελματίες, ενώ το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί παιδικό πάρτι με θεατρικά παιχνίδια στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 4 το απόγευμα παιδικό θέατρο δρόμου σε αποκριάτικους ρυθμούς και το βράδυ συμμετοχή σε εκδηλώσεις των καταστημάτων. 
Φέτος για πρώτη φορά ο Εμπορικός Σύλλογος θα συμμετέχει ενεργά στο Φιλιατρινό καρναβάλι με δικό του άρμα με ένα θέμα έκπληξη όπου θα υπάρχουν αποκριάτικα δρώμενα, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας με την βοήθεια του καιρού θα γίνουν εκδηλώσεις από καταστήματα της πόλης. Τέλος την Καθαρή Δευτέρα στις 11 το πρωί θα γιορταστούν τα Κούλουμα στην παραλία του Αη Λαγούδη με διαγωνισμό πετάγματος χαρταετού και διανομή σαρακοστιανών αλλά και βραβεύσεις των διαγωνιζομένων....
 ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου