6.2.17

Θρίλερ με 22χρονη καλλονή-«Πνίγηκε ενώ είχαμε ερωτική επαφή» λέει ο σύζυγός της

Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο ο πατέρας της

-«Το σεντόνι ήταν γεμάτο αίματα» υποστηρίζει
Θρίλερ για γερά νεύρα είναι η υπόθεση της 22χρονης καλλονής Ολυμπίας Μάντζιου, η οποία χάθηκε άδικα πριν από 11 ολόκληρα χρόνια, δίχως να προλάβει να χαρεί το μόλις 6 μηνών βρέφος που είχε αποκτήσει.
Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, κατηγορούμενος είναι ο ίδιος της ο σύζυγος, αστυνομικός στο επάγγελμα, η δίκη του οποίου συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Ο 40χρονος σήμερα αστυνομικός,  μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης του Αλέξη Κούγια, ισχυρίζεται πως «το βράδυ της Ανάστασης μετά από μια όμορφη βραδιά έκαναν έρωτα και κατά την διάρκεια της πράξης η κοπέλα δεν είχε απορροφήσει τις τροφές, τις εισρόφησε και πέθανε από ασφυκτικό θάνατο».
Ωστόσο αυτό δεν το δέχονται οι γονείς της αδικοχαμένης καλλονής, με το κατηγορητήριο να είναι βαρύ, αναφέροντας πως ο 40χρονος σήμερα σύζυγος της Ολυμπίας, το βράδυ της 23ης Απριλίου του 2006, χτύπησε την σύζυγό του μετά από καυγά που είχαν με τα γυμνά του πόδια, στην περιοχή της κοιλιάς προκαλώντας της βλάβη στο λεπτό έντερο με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ (καταπληξία) και στη συνέχεια αφού αποδυναμώθηκε, χρησιμοποίησε το συζυγικό σεντόνι προκαλώντας της ασφυξία στο πρόσωπό, φράζοντας της τις αεροφόρες οδούς, το στόμα και τη μύτη.

ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σήμερα εξετάστηκαν στο δικαστήριο ο γιατρός που παρέλαβε την Ολυμπία στο νοσοκομείο αλλά και οι δυο ιατροδικαστές που διόρισε ο ανακριτής μετά την εκταφή της σορού της Ολυμπίας.
Η πρώτη ιατροδικαστής που είχε κάνει την νεκροψία στην Ολυμπία, είχε καταλήξει ότι η Ολυμπία πέθανε από εισρόφηση γαστρικού περιεχομένου, από πνιγμό δηλαδή και ότι επρόκειτο για ατύχημα.
Ο πατέρας και η μητέρα της Ολυμπίας ζήτησαν την εκταφή της επειδή είχαν υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια. Ο ανακριτής διόρισε νέους πραγματογνώμονες. Οι δυο από τους τρεις εξετάστηκαν σήμερα και απέκλεισαν την αρχική αιτία θανάτου, ότι δηλαδή η Ολυμπία πέθανε από εισρόφηση γαστρικού περιεχομένου. Απέκλεισαν όμως και τον ασφυκτικό θάνατο, αλλά και την βλάβη στο έντερο. Επομένως δεν προσδιόρισαν την αιτία θανάτου.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: «ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ»

Συναισθηματικά φορτισμένος, ο Άγγελος Μάντζιος δήλωσε στην εκπομπή:
«Ήρθαν με διατεταγμένη υπηρεσία για να απαλλάξουν την πρώτη ιατροδικαστή. Δεν μπορεί κανείς τους να μου εξηγήσει τα αίματα στο σεντόνι που την μεταφέρανε. Πώς βρεθήκανε τα αίματα σε ένα άτομο που όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν νεκρό από το σπίτι; Πώς ένας νεκρός αιμορραγεί και κάνει αιμοπήγματα; Αυτά δεν μου τα εξήγησαν!(…) Το πρόσωπό της ήταν πρησμένο και χτυπημένο, το κάτω χείλος σκισμένο. Και προσπαθούνε εμένα να με πείσουν πως όλα αυτά έγιναν κατά την ανάνηψη!»
Πηγή: star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου