20.2.17

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" - Με 23 πόλεις διεθνώς συνδέεται η Καλαμάτα

Κατά την τουριστική περίοδο 2017, που ήδη ξεκίνησε με πτήση της Aegean από Μόναχο στις 19 Φεβρουαρίου, η Καλαμάτα θα συνδέεται αεροπορικώς με 23 πόλεις της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, όπως προκύπτει από το σχετικό προγραμματισμό, τον οποίο κοινοποίησε ο Δημήτρης Μανδηλάρης, αερολιμενάρχης του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος». 
Ταυτόχρονα, θα πυκνώσουν τα δρομολόγια με συγκεκριμένες πόλεις του εξωτερικού, με τις οποίες υπήρχε σύνδεση, καθώς εντάσσουν την Καλαμάτα στον προγραμματισμό τους και άλλες αεροπορικές εταιρείες. 
Σημειώνεται, δε, ότι ίσως υπάρξει περαιτέρω αύξηση στις συνδέσεις με το εξωτερικό, διότι δεν έχουν οριστικοποιήσει όλες οι εταιρείες το πρόγραμμα των πτήσεών τους.
Η Καλαμάτα, με τα έως τώρα δεδομένα, θα συνδεθεί αεροπορικώς με τις εξής πόλεις του εξωτερικού: 
Λάρνακα Κύπρου (νέα σύνδεση), 
Λιλ Γαλλίας (νέα σύνδεση), 
Κοπεγχάγη, Μπρατισλάβα Σλοβακίας, 
Άμστερνταμ, 
Φρανκφούρτη, 
Πράγα, 
Μπίλουντ Δανίας, 
Λιόν Γαλλίας, 
Τελ Αβίβ, 
Λονδίνο, Παρίσι, 
Κατοβίτσε Πολωνίας, 
Βιέννη, 
Μόναχο, 
Βαρσοβία, 
Στοκχόλμη, 
Ντίσελντορφ,
 Ναντ Γαλλίας, 
Μιλάνο, 
Μόσχα, 
 Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ.
Επίσης, θα υπάρξει αύξηση των πτήσεων εσωτερικού, καθώς θα πυκνώσουν τα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, ενώ θα υπάρξει σύνδεση και με την Αθήνα.
Μπορείτε να δείτε εδώ το γενικό προγραμματισμό πτήσεων του Κεντρικού Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» από 26/03/2017 έως 28/10/2017, καθώς και συνοπτικό πίνακα δρομολογίων ανά ημέρα της εβδομάδος, που παρατίθεται εδώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου