17.2.17

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Νεκροί σε τροχαίο ο 29χρονος Νίκος και η 19χρονη Δήμητρα

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο, για την Ηλεία, που θρηνεί τον θάνατο δύο νέων παιδιών από την Ανδραβίδα, τα οποία έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, στο δρόμο από Βαρθολομιό προς Δήμητρα.
Πρόκειται για τον 29χρονο Νίκο Καποτά και την 19χρονη Δήμητρα Παπαδοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα έξω από το Βαρθολομιό, με κατεύθυνση την Δήμητρα, ένα χιλιόμετρο μετά τις γραμμές η μηχανή για άγνωστη αιτία, εκτρέπεται της πορείας της. Τα δύο παιδιά –που από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλλον δεν φορούσαν  κράνος- πετάχτηκαν στο οδόστρωμα, τα σώματά τους κυλίστηκαν  αρκετά μέτρα  και κατέληξαν σε χωράφι.
Άμεσα εκλήθη ασθενοφόρο από διερχόμενους οδηγούς και τα παιδιά μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα αρχικά στο ΚΥ Γαστούνης και στην συνέχεια λόγω της κρισιμότητας  τους στο νοσοκομείο Αμαλιάδος, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την κοινωνία της Ανδραβίδας διερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές.
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, που ωστόσο δεν έχουν διασταυρωθεί, ενδέχεται την μοιραία στιγμή οδηγός της μοτοσυκλέτας να ήταν η 19χρονη κοπέλα.


patrisnews.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου