1.2.17

8χρονη μοντέλο - Είναι από την Οιχαλία Τρικάλων !

Είναι 8 ετών, έχει συμβόλαιο με Γερμανικό πρακτορείο μοντέλων και οι φωτογραφίες της, την κάνουν γνωστή σε όλο τον κόσμο.   
Η Παναγιώτα Μανάφα είναι ένα 8χρονο κοριτσάκι-άγγελος από την Οιχαλία που έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων της Γερμανίας!
Όχι όμως την Οιχαλία Μεσσηνίας – όπως λέμε Μελιγαλάς κλπ. 
Αλλά την Οιχαλία Τρικάλων. 
Όπως διαβάζουμε «Είναι πανέμορφη με τα γαλάζια αθώα μάτια της, τα χρυσά της μαλλιά και το αγγελικό της πρόσωπο ενώ βέβαια έχει ξεκινήσει να κάνει φωτογραφίσεις ως μοντέλο όπως κι άλλα παιδιά».
Οι γονείς της μικρής, Ρούλα και Δημοσθένης, δηλώνουν περήφανοι για τα επιτεύγματα της κόρη τους η οποία σύμφωνα με της πληροφορίες του Oichalia LIVE σκέφτεται πολύ σοβαρά να ακολουθήσει το επάγγελμα αυτό
Η πρώτη της δουλειά πέρα από την φωτογράφηση για την ιστοσελίδα της εταιρίας μοντέλων που βρίσκεται στην Γερμανία ήταν για τον γνωστό επί χρόνια γερμανικό κατάλογο Otto στον οποίο διαφημίζει έπιπλα παιδικού δωματίου ενώ η επόμενη δουλειά που αναμένεται να ξεκινήσει είναι για το μεγάλο κατάστημα επωνύμων ρούχων το Breuninger
Βέβαια όπως αναμενόταν οι εταιρίες αυτές δεν ήταν οι μοναδικές που τις πρότειναν να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί της κάνοντας διάφορες φωτογραφίσεις. Από την άλλη όπως υπογραμμίζει η μητέρα της στο Oichalia LIVE μπορεί να της αρέσει όλο αυτό αλλά πάντα πρώτη της προτεραιότητα είναι το σχολείο…!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου