18.2.17

«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ» - Νίκος Πορτοκάλογλου: Πούλησαν χυδαίο λαϊκισμό και όσοι αντιστάθηκαν σε αυτό ήταν γερμανοτσολιάδες


Νίκος Πορτοκάλογλου: Πούλησαν χυδαίο λαϊκισμό και όσοι αντιστάθηκαν σε αυτό ήταν γερμανοτσολιάδες

Τη δική του ερμηνεία για την κατάσταση που βιώνει η χώρα έδωσε ο αγαπημένοςτραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου, στο πλαίσιο της παρουσίασης του τελευταίου βιβλίο του Στάθη Ν. Καλύβα «Που είμαστε και που πάμε».

«Ήρθε ο αδίστακτος, χυδαίος λαϊκισμός να μας αθωώσει. Και να χάσουμε αυτή την πολύτιμη ευκαιρία να αλλάξουμε. Πολιτικοί όλων των κομμάτων, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ήρθαν να μας καθησυχάσουν πως εμείς, ο αθώος λαός, δεν φταίμε σε τίποτα», είπε ο κ. Πορτοκάλογλου.
Για να συμπληρώσει: «Για όλα φταίνε οι άλλοι. Και πούλησαν αγανάκτηση και καταγγελία και διχασμό με τον πιο ιδιοτελή και κυνικό τρόπο. Και όσοι αντιστάθηκαν σ’ αυτό ήταν βέβαια προδότες, δοσίλογοι και γερμανοτσολιάδες. Ήταν με τους άλλους. Και όπως λέει ο Αρκάς, σε αυτή τη χώρα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο να είσαι με τους άλλους… όποιοι κι αν είναι αυτοί. Και κάπως έτσι επικράτησε η παράνοια».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου