10.2.17

Τον έψαχναν όλη μέρα διασώστες του λιμενικού και εκείνος έπινε μπύρες σε μπαρ

Τον έψαχναν όλη μέρα διασώστες του λιμενικού και εκείνος έπινε μπύρες σε μπαρ
Ολόκληρη επιχείρηση στην γη και στον αέρα στήθηκε για να βρεθεί ο… αγνοούμενος και εκείνος ήταν σε πάμπ!
Ένα τραγελαφικό περιστατικό έκανε γνωστό η Daily Post.
Γενικός συναγερμός σήμανε όταν ένας άνδρας που εθεάθη να περπατάει στις εκβολές του ποταμού Dwyryd στην Ουαλία, ξαφνικά εξαφανίστηκε.
Ο καιρός ήταν κακός και  αμέσως ξεκίνησε μια μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του καθώς όλοι φοβήθηκαν το χειρότερο.
Μια ομάδα της ακτοφυλακής μαζί με σωσίβιες λέμβους ομάδες και ένα ελικόπτερο άρχισαν να χτενίζουν το ποτάμι.
Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι οι άνδρες και οι γυναίκες που τον αναζητούσαν φοβόντουσαν το χειρότερο, καθώς αρκετοί πίστευαν ότι είχε παρασυρθεί στην ανοιχτή θάλασσα, αφού μετά από δύο ώρες, δεν είχαν εντοπίσει ίχνος του!
Την ώρα λοιπόν που η ακτοφυλακή και το λιμενικό έψαχνε τον αγνοούμενο στη θάλασσα, η αστυνομία έκανε τις δικές της έρευνες στην στεριά.
Ένα πλήρωμα περιπολικού δέχθηκε μια κλήση στις 8 το βράδυ για να μεταβεί σε μια παμπ όπου σύμφωνα με κάποιον αυτόπτη μάρτυρα, ένας από τους θαμώνες έμοιαζε αρκετά με τον άνθρωπο που αναζητούσε το λιμενικό.
Οι αστυνομικοί είπαν στην αναφορά τους ότι βρήκαν τον… αγνοούμενο να πίνει μπίρες βλέποντας αγώνα στην τηλεόραση χωρίς να έχει καταλάβει καν τι έχει συμβεί!
«Στείλαμε δύο σωσίβιες λέμβους, συνεργεία της ακτοφυλακής, ένα ελικόπτερο, όλη την πόλη την χτένιζαν άνδρες της αστυνομίας με φακούς και σκυλιά. Ρίχναμε ακόμα και φωτοβολίδες στον ουρανό! Έως και ο αρχηγός του λιμενικού επέβλεπε προσωπικά τις έρευνες και ο “αγνοούμενος” απλά έπινε μπίρες σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!», δήλωσε στην Daily Post άνδρας της ακτοφυλακής.
Ο «αγνοούμενος» από την άλλη, έμεινε άναυδος από την όλη επιχείρηση και το πιο πιθανό είναι να συνέχισε να πίνει την μπίρα του…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου