17.2.17

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!! Δ. Καμμένος (σαν απατημένος σύζυγος): Αν δε μας θέλετε φεύγουμε-Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ηταν γάμος για τις καρέκλες και έχει φτάσει στο τέλος

Στον πρώην υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη απάντησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του κ. Φίλη στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπου έκανε άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ «έστω κι αν βρωμάει», όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Να ενημερώσω τον κ. Φίλη ότι εάν ο ίδιος επιθυμεί να συγκυβερνήσει με τους βρώμικους, ευχαρίστως αποχωρούμε από την κυβέρνηση σήμερα. Αναμένω την απάντησή του στην σαφέστατη θέση μου» επεσήμανε ο κ. Καμμένος.

«Τέλος οι καφενειακού τύπου κουβεντούλες. Ας αναλάβει ο καθένας το κόστος των δηλώσεων του. "Τέλος οι τσάμπα μαγκιές", όπως έλεγε και ο βρώμικος κ. Σημίτης. Ως εδώ» πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.Δείτε την ανάρτηση:


Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) για ΑΝΕΛ: Ηταν ένας γάμος αμοιβαίου συμφέροντος και έχει φτάσει το τέλος εποχής

Διαφωνίες ανάμεσα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αναφορικά με τη συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σήμερα ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε βολές κατά του Νίκου Φίλη του μετά τις δηλώσεις του τελευταίου πως είναι καλύτερη η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα είπε «Αν επιθυμείς να συγκυβερνήσετε με τους βρώμικους, ευχαρίστως αποχωρούμε».

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Σάκης Παπαδόπουλος, βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την απαίτηση των 5 δισ. ευρώ για την αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ρ.ΛΕΣΧΗΣ 976 ανέφερε: «Ποιος είπε ότι θα τα δώσουμε στον Καμμένο τα 5 δις; Κάναμε συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή και για αυτές τις απαιτήσεις και καταλήξαμε ότι δεν δικαιολογούνται προγράμματα εξοπλισμών από μια χώρα η οποία έχει άλλες προτεραιότητες και πρέπει να αναθερμανθεί η οικονομία της. Δεν θα αναλωθούμε σε εξοπλισμούς επειδή έτσι γουστάρει ο Καμμένος».

Σχολιάζοντας την συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ και την προσέγγιση για συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Έχω ήδη πει ότι ήταν ένας γάμος αμοιβαίου συμφέροντος και έχει φτάσει το τέλος εποχής. Προφανώς και είμαστε πιο κοντά ιδεολογικά με τη Σοσιαλδημοκρατία».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου