16.2.17

ΦΡΙΚΗ - Αποκεφάλισε τον εραστή της με αλυσοπρίονο κατά τη διάρκεια του σεξ!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε δικαστήριο της Γερμανίας, κάθεται μια γυναίκα για την απίστευτη δολοφονία του εραστή της.

Η υπόθεση προκαλεί αποτροπιασμό και σοκ, για τον τρόπο που η 32χρονη αφαίρεσε τη ζωή του συντρόφου της.

Η Gabrielle P.από το Μόναχο, κατηγορείται ότι αποκεφάλισε τον άντρα, ο γερμανικός Τύπος τον αποκαλεί Alex H. και άλλοτε Sebastian H., με ένα ηλεκτρικό πριόνι ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι έχοντας δεμένα τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια, κατά τη διάρκεια ενός περίεργου ερωτικού παιχνιδιού.
Η κατηγορούμενη ομολόγησε την πράξη της, αλλά σύμφωνα με την Telegraph, ο συνήγορος υπεράσπισης αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν ήταν μια προμελετημένη πράξη. Η 32χρονη βρέθηκε σε απελπισία όταν ο 28χρονος την ανάγκασε να συμμετάσχει σε ταπεινωτικά ερωτικά παιχνίδια, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι της. Παρά το γεγονός ότι η απίστευτη αυτή δολοφονία συνέβη το 2008, όταν η Gabrielle P. ήταν 23 ετών, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο οι αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα του θύματος θαμμένο στον κήπο του σπιτιού που μοιράζονταν μαζί.
Η Gabrielle γνώρισε τον Alex όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και έπειτα από δυο χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να συζήσουν. Η σχέση τους ήταν θυελλώδης από την αρχή, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο.
«Ήταν σαν δυο διαφορετικοί άνθρωποι. Ο ένας που ερωτεύτηκα ήταν καλλιεργημένος και με χιούμορ», δήλωσε η κατηγορουμένη «Αλλά είχε και άλλη πλευρά», συμπλήρωσε αναφερόμενη στα περίεργα ερωτικά παιχνίδια την οποία την ανάγκαζε να συμμετάσχει.

Τη βραδιά του φόνου, ο Alex ζήτησε από τη φίλη του να τον δέσει στο κρεβάτι, έχοντας ήδη καλύψει τα μάτια του. Η υπεράσπιση της νεαρής, κατέθεσε ότι το πριόνι βρισκόταν στο σπίτι εξαιτίας κάποιων ανακαινίσεων και πως το πήρε στα χέρια της σε κάποια παρόρμηση της στιγμής. Αφού αφαίρεσε τη ζωή του, με το πριόνι έκοψε το κεφάλι του θύματος και σκέπασε τα μέλη με σεντόνια. Η γυναίκα άφησε το πτώμα στο χώρο για τους επόμενους έξι μήνες, οπότε και αποκαλύφθηκαν όλα. Μάλιστα, η ίδια μαζί με τον νέο εραστή της, έθαψαν τη σορό στον κήπο του σπιτιού!
Η δίκη συνεχίζεται.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου