7.2.17

Περνά από το "Ποτάμι" στη Ν.Δ. ο Μπαργιώτας

Μετά τον Ιάσωνα Φωτήλα, στη ΝΔ προσχώρησε από το «Ποτάμι» ο Κων. Μπαργιώτας.  

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου φέρεται να ολοκληρώνεται με τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταθέσει μέσα στη μέρα στο Προεδρείο της Βουλής ο Λαρισαίος βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας.

Ένας ακόμη που αποχωρεί από το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» Λάρισας και επιβεβαίωσε στον αέρα του Realfm 97,8 o Βασίλης Σκουρής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κύβος ερρίφθη προ πολλού, αλλά ο Λαρισαίος γιατρός ήθελε να εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα, δίνοντας πίστωση χρόνου στον πρόεδρο του κόμματος κ. Θεοδωράκη.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ή της αγανάκτησης για τον Κώστα Μπαργιώτα αποτέλεσε η διγλωσσία του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του «Ποταμιού», ο τελευταίος διαβεβαίωνε ότι «ξανασυζητά με τη Φώφη Γεννηματά το ενδεχόμενο συνεργασίας, ώστε και το Ποτάμι να στηρίξει τις προσπάθειες συγκρότησης ενός ευρύτερου δημοκρατικού σχήματος, στον χώρο της Κεντροαριστεράς», αλλά σε κυριακάτικη συνέντευξή του ο πρόεδρος του «Ποταμιού» δήλωνε πως «ούτε νεκρός δεν θα συνεργαζόταν με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου