2.2.17

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ !!! Αχαϊα: Δάσος!!! το Νοσοκομείο του Ρίου – Κοιμήθηκαν γαιοκτήμονες και ξύπνησαν καταπατητές

Τραγελαφικές καταστάσεις καταγράφονται καθημερινά στην πάτρα και στην ευρύτερη αυτής περιοχή  ελαίωο δημοσιοποιήσεις δασικών χαρτών.
Αιτία του κακού η εμφάνιση δασικών χαρτών οι οποίοι χρονολογούνται από το 1945 και οι οποίοι έχουν προκαλέσει «εμφράγματα» σε μεγάλη μερίδα αγροτών της περιοχής, οι οποίοι μέσα σε μία νύχτα βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους σύμφωνα με το κράτος, εκτάσεις τις οποίες επί δεκαετίες καλλιεργούν αλλά στα χαρτιά πλέον εμφανίζονται ως δασικές .
Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου ιδιαίτερα στις πεδινές περιοχές της Αχαΐας με την δυτική Αχαΐα να αντιμετωπίζει τα σοβαρότερα προβλήματα. Να σημειωθεί ότι οι αγρότες της περιοχής είναι υποχρεωμένοι σε πολλές των περιπτώσεων η να καταναλώσουν μεγάλο χρόνο προκειμένου να συμπληρώσουν έγγραφα για να υποβάλουν τις ενστάσεις του ή να προσφύγουν στην δικαιοσύνη προκειμένου να σώσουν τη γη τους. Να σημειωθεί πως αν χάσουν την προθεσμία των δύο μηνών για την ακτάθεση ένστασης, τότε θα μπλέξουν στον δικαστικό λαβύρινθο , καθώς θα πρέπει να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.
Στα απίστευτα αλλά  αληθινά το γεγονός ότι στην αχαΐα σύμφωνα με τους δασικούς χάρτες που δημοσιοποιήθηκαν, ακόμα και δημόσια κτίρια προεξάρχοντος αυτού του περιφερειακού πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο ρίον εμφανίζονται ως δασικές εκτάσεις.
 Σε δηλώσεις του στο patrastimes ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου δυτικής αχαΐας κ βεσπούκης υποστήριξε ότι όλα έχουν προκληθεί από την έμπνευση υπηρεσιακών παραγόντων να κάνουν χρήση δασικών χαρτών του 1945 όταν ακόμα και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν ως τότε δεν υπήρχαν καλλιέργειες και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε αγροτική οικονομία και πρωτογενής τομέας

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου