15.2.17

Μαχαίρια, καραμπίνες και ναρκωτικά στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας

Ένα οργανωμένο πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Φθιώτιδα κατάφερε να εξαρθρώσει μετά από πολύμηνη και συντονισμένη έρευνα η Ασφάλεια Λαμίας.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο 23χρονος αρχηγός του κυκλώματος ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν πολλές φορές τις αστυνομικές αρχές για σωρεία αδικημάτων. Μάλιστα το ένα πιστόλι που είχε ο 23χρονος, είχε κλαπεί από σπίτι αστυνομικού το 2013 στην Αθήνα.
lmsnrkop000Το πρωί της Τρίτης οι αστυνομικοί έκαναν μια μεγάλη επιχείρηση με έφοδο σε πολλά σπίτια στη Λαμία, τη Στυλίδα, αλλά και το Μενίδι στην Αθήνα. Το κύκλωμα λειτουργούσε περισσότερο από ένα χρόνο και διακινούσε χασίς, ηρωίνη και κόκα, κυρίως στην περιοχή της Φθιώτιδας. Μάλιστα προμήθευαν με ναρκωτικά ακόμη και ανήλικους μαθητές.
Οι συλληφθέντες είναι από 21 μέχρι 58 ετών, ενώ θα σχηματισθούν δικογραφίες και σε βάρος δεκάδων άλλων Λαμιωτών που προμηθεύονταν ναρκωτικά από το συγκεκριμένο κύκλωμα.
Ένας 58χρονος Λαμιώτης μέλος του κυκλώματος, χθες το μεσημέρι, φορώντας χειροπέδες, πήδηξε από τον 2ο όροφο του αστυνομικού μεγάρου Λαμίας στο κενό για να αυτοκτονήσει. Μάλιστα παραλίγο να παρασύρει στο θάνατο και έναν αστυνομικό που προσπάθησε να τον συγκρατήσει. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας με πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα.
lmsnrkop1Για την υπόθεση του κυκλώματος που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Λαμίας ενημέρωσαν σήμερα το μεσημέρι τους δημοσιογράφους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος, Νίκος Γεωργακόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Αστέριος Μαντζιώκας, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Χρήστος Μουτσώκος και ο προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Στερεάς Ελλάδας, Αστυνόμος Β΄ Σταύρος Κουτουλογένης.


lmsnrkop2
lmsnrkop3
lmsnrkop4
lmsnrkop5
Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου