13.2.17

''Λεφτά υπάρχουν'' - Πλήρωνε ανόητε 'Ελληνα φορολογούμενε γιά τον ''τουρισμό'' και τα ''καραγκιοζιλίκια'' τους στις ΗΠΑ

- Πάλι στις ΗΠΑ (Σικάγο, τέλη Απριλίου) ο δήμαρχος Γ. Πατούλης γιά... ''ιατρικό τουρισμό'', μαζί με ακόμα 25-30 κρατικοδίαιτους ''κηφήνες''. 
Δηλαδή, γιά να προβάλουν τις ΑΘΛΙΕΣ ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται στην Ελλάδα, μαζί με τα συχνά θανατηφόρα ''ιατρικά λάθη''. (Το ερώτημα: 
Ο γραφικός δήμαρχος Αμαρουσίου, πληρώνει από την τσέπη του γιά τα πολλαπλά ταξίδια του στις ΗΠΑ ή τα πληρώνει το κράτος, μαζί με χορηγίες των ασοβάρευτων υπουργών, Σταθάκη και Κουντουρά ;;;)
- Πάλι στις ΗΠΑ (Μαϊάμι, Σικάγο κ.α.) μαζί με ''συνεργάτες'', δεύτερη φορά σε 5 εβδομάδες, η τουρίστρια και χωρίς γνώση-κατάρτιση γιά την ουσιαστική προώθηση του τουρισμού ειδικά στις ΗΠΑ, υπουργίνα Ελ. Κουντουρά, η οποία ''προωθεί τον τουρισμό'' στους... 'Ελληνες της Αμερικής κάνονντας και τα ψώνια της !!!
-'Αγνωστος ακόμα ο αριθμός Ελλήνων πολιτικών, που ετοιμάζονται γιά την μικροπαρέλαση στη Νέα Υόρκη (26 Μαρτίου).
- Μισό εκατομ. δολάρια θα πεταχτούν πάλι γιά μιά μικροπαρέλαση 3 ωρών (παρελαύνοντες και θεατές ΔΕΝ ξεπερνούν τις 6.000) στην Νέα Υόρκη, 26 Μαρτίου '17, με ''μέγα τελετάρχη'' τον ''μεγάλο 'Ελληνα'', τον ''Ιβάν τον Τρομερό'' (Σαββίδη), που ακόμα δεν έμαθε να ομιλεί ελληνικά. Τελετάρχης (αλλά όχι ''μέγας''), θα είναι και ένας ακόμα Πόντιος, ο βουλευτής και πρόεδρος της ''Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού της Βουλής'' (τρομάρα μας), Αλεξ. Τριανταφυλλίδης.
.........
Γελοιοποιήθηκε με τις βλακείες της η άχρηστη, ουσιαστικά ανύπαρκτη, Γεν. Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ), της οποίας ''προϊστάμενος'' είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών Τ. Κουίκ
........
Τι παθαίνουμε όταν οι ''ισόβιοι προεδροπαράγοντες'', δηλ. τα '''ψώνια'' του παρελθόντος, μας ταλαιπωρούν ακόμα.
Νέα Οργάνωση στη Νέα Υόρκη, αλλά με τα ίδια ''χαλασμένα τούβλα'' του χτες, δεν χτίζεται ''νέο οικοδόμημα'' στην Ομογένεια.
- 'Οσοι/όσες αναρωτιούνται, γιατί νεότεροι σε ηλικία Ελληνοαμερικανοί δεν ασχολούνται με τα της Ομογένειας σε συλλόγους και Οργανώσεις, η απάντηση είναι απλή: Οι ''γεροξεκούτηδες'' και μη, έχουν κολλήσει, γιά δεκαετίες, στις ''προεδρικές καρέκλες'', τις οποίες εγκαταλείπουν μόνο... μετά θάνατον. Σε τέτοιους δίνουν ''υπόσταση'' και τα χαζο-ανίκανα Προξενεία της Ελλάδας στις ΗΠΑ.
........
''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'': Οι τουριστικές περιπλανήσεις της Ελ. Κουντουρά, σε Νέα Υόρκη και Σικάγο και ο ''αέρας καπανιστός''.
Ο αριθμός των Αμερικανών που πάνε γιά τουρισμό στην Ελλάδα, έχει μειωθεί πολύ. Και λέγοντας Αμερικανών, δεν εννοούμε τους 'Ελληνες με αμερικάνικο διαβατήριο (η πολύ μεγάλη πλειοψηφία) που επισκέπτονται την Ελλάδα και καταγράφονται ως Αμερικανοί. Εξυπακούεται ότι οι Αμερικανοί δεν συγκινούνται με την εγνωσμένη ανικανότητα-άγνοια (γιά την σωστή προβολή του τουρισμού) της κ. Κουντουρά και των συνεργατών της, που με την μικροπολιτική νοοτροπία τους ''πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες'' γιά ''εντυπωσιασμό'' στην Ελλάδα
Και γιατί πρέπει να έρθει πάλι (μέσα Μαρτίου) η ίδια η κ. Κουντουρά στις ΗΠΑ, γιά δεύτερη φορά μέσα σε 5 εβδομάδες; Δεν χόρτασε 4-5 ταξίδια Αμερική, ουσιαστικά γιά βόλτα, ψώνια, τουρισμό με κρατικό χρήμα, με σχεδόν μηδενικά αποτελέσματα;;; Δεν μπορεί να έρθει κάποιο στέλεχος του υπουργείου Τουρισμού (αν υπάρχει) με ΓΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (προσόντα που αποδεδειγμένα ΔΕΝ διαθέτει η υπουργός), που να γνωρίζει ΠΩΣ να προβάλει ουσιαστικά την Ελλάδα τουριστικά, σε Αμερικανούς και ειδικά σε αμερικάνικες εταιρίες και όχι στους... 'Ελληνες της Αμερικής;;;
..................................

www.kalami.us    |    www.kalami.news

Και να ακούτε www.24-7RADIO.us (σε κομπιούτερ ή ''κινητό'' τηλέφωνο) 24 ώρες στα ελληνικά, με υψηλή ποιότητα ήχου (320 kbps).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου