13.2.17

Γλύτωσε την φυλακή η Τζούλια

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών καταδικάστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά την απόφαση τουΤριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων…
 
Το Εφετείο την έκρινε ένοχη για ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή, επί σκοπού φοροδιαφυγής και η ποινή της φυλάκισης έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.
 
Ετσι γράφτηκε τελικά ο επίλογος σε μια δικαστική υπόθεση, η οποία ξεκίνησε το 2010, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πρώτου DVD του γνωστού μοντέλου από την εταιρία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Το περιβόητο ροζ dvd της Τζούλια Αλεξανδράτου και του Γάλλου πορνοστάρ, Ίαν Σκοτ, είχε πλασαριστεί αρχικά ως sex tape, (δηλαδή βίντεο από προσωπικές στιγμές), το οποίο κλάπηκε και διέρρευσε εν αγνοία των πρωταγωνιστών του, με την ίδια να δηλώνει στα Μέσα ότι είναι δυσαρεστημένη που κυκλοφόρησε.
Όπως ήταν επόμενο, οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την παρέμβαση του ΣΔΟΕ, που κάλεσε για έλεγχο τόσο την Τζούλια Αλεξανδράτου, όσο και την εταιρεία παραγωγής Sirina.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστήριξε στην κατάθεσή της πως δεν είχε κάνει κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρεία παραγωγής, ότι δεν είχε εισπράξει αμοιβή γι’αυτό και πως η ταινία δεν ήταν για εμπορικούς λόγους, ενώ ο Δημήτρη Σειρηνάκης κατέθεσε το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει η Τζούλια Αλεξανδράτου για το dvd έναντι αμοιβής 150.000 €.

Στο δικαστήριο οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή δήλωση, ενώ η εταιρία παραγωγής Sirina αθωώθηκε καθώς φάνηκε πως ήταν σε όλα νόμιμη στην συνεργασία με το γνωστό μοντέλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου