21.2.17

ΠΑΤΡΑ - Κούλουμα στην Πλαζ και το Νότιο Πάρκο

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων πιστός στο ραντεβού του και φέτος με τους Δημότες και τους επισκέπτες της πόλης, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με σαρακοστιανά, πέταγμα του χαρταετού, χορούς και τραγούδια στην πλαζ και στο Νότιο Πάρκο.
Οι εκδηλώσεις της καθαράς Δευτέρας για φέτος θα ξεκινήσουν στις 12.00 το μεσημέρι και θα διαρκέσουν έως και τις 5.00 το απόγευμα. Περιλαμβάνουν τις ακόλουθες δράσεις.
Στο χώρο της Πλαζ  οι εκδηλώσεις
περιλαμβάνουν Τρίωρο Μουσικό Πρόγραμμα, αφιερωμένο στο λαϊκό παραδοσιακό και ρεμπέτικο τραγούδι, από την Ορχήστρα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου καθώς και Χορευτικά από το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.   
Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχουν 2 μασκότ ο Micky  και η Μinnie που θα χορεύουν και θα φωτογραφίζονται με τα παιδιά ενώ ταχυδακτυλουργός θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας, πραγματοποιώντας μαγικά με την συμμετοχή του κόσμου
Παράλληλα θα γίνεται δωρεάν διάθεση στο κοινό νηστίσιμων εδεσμάτων και λαγάνας.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της καθαράς Δευτέρας θα πραγματοποιηθούν στο Νότιο Πάρκο, με το μουσικό πρόγραμμα να  περιλαμβάνει συναυλία από ερασιτεχνικό συγκρότημα, το οποίο απαρτίζουν οι Φώτης Αραβαντινός, , Θανάση Μελά, Χρήστο Μίσκο, και Μαριάννα Μεσσαλά, με αφιέρωμα στο λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου