18.2.17

Η ΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΗ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ !!!Δημήτρης Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Θέλω απάντηση - Να μας πουν εδώ και τώρα αν μας θέλουν!


Δημήτρης Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Θέλω απάντηση - Να μας πουν εδώ και τώρα αν μας θέλουν!

Πυρά κατά του Νίκου Φίλη εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, ζητώντας παράλληλα,  ξεκάθαρη τοποθέτηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το αν επιθυμεί ή όχι την συνεργασία στην κυβέρνηση με το κόμμα του.
«Εγώ θέλω απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να μας πούνε τι θέλουν, διότι έχουμε ρίξει πολύ δουλειά και ιδρώτα. Δεν θα ήθελα να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το υπονοούμενο», δήλωσε, λέγοντας πως είχε συνεννοηθεί πριν με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο.
«Αυτό αποτελεί προβληματισμό ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ και πριν κάνω αυτές τις δηλώσεις, ήρθα σε συνεννόηση με τον Πάνο (σ.σ Καμμένο) και του είπα, δεν γίνεται. Δεν ανέχομαι να ξαναμπώ και να τους κοιτάω στα μάτια μέσα στο Κοινοβούλιο και να ξέρω ότι δεν με θέλουν».
«Η δήλωση του κ. Φίλη με προσβάλλει πάρα πολύ ως άνθρωπο κι ως προσωπικότητα αλλά και όλη την κοινοβουλευτική ομάδα των Ελλήνων που έχουμε στηρίξει την κυβέρνηση και έχουμε βάλει πλάτη. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η σιγή αυτές τις μέρες και δεν ξέρω βέβαια αν κατάλαβε και ίδιος τι είπε. Εδώ γίνεται χαμός με την αξιολόγηση και εμείς ασχολούμαστε με τα βρώμικα του Φίλη», είπε χαρακτηριστικά, για τις τοποθετήσεις του πρώην υπουργού Παιδείας, σχετικά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου