11.2.17

Κινηματογραφική ανάδειξη της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο

Το 48Film Project Hellas 2017 - Respect Greece καλεί Έλληνες και Κύπριους δημιουργούς

Με στόχο να αναδείξει σε όλο τον κόσμο το ελληνικό ταλέντο και τις σπάνιες ελληνικές ομορφιές, τον πολιτισμό, τις επιστήμες, την κουλτούρα, το θέατρο, τις τέχνες, τις γεύσεις και την ελληνική ψυχή σε όλο της το μεγαλείο, το 48Film Project Hellas 2017 - Respect Greece καλεί όσους δημιουργούς ενδιαφέρονται να καταθέσουν διαδικτυακά τη δουλειά τους για αυτόν τον σκοπό.
Το 48Film Project Hellas 2017 - Respect Greece δίνει μια μοναδική ευκαιρία στους Έλληνες και Κύπριους κινηματογραφιστές, δημιουργούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς να αναδείξουν τη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη και τους καλεί να νιώσουν την ένταση και τη δύναμη του εαυτού τους, να αισθανθούν την απόλυτη δράση, να απογειώσουν το ταλέντο τους και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, καθώς η συνεργασία και η ομαδικότητα συναντούν τη μοναδικότητα του κάθε συμμετέχοντα και ολοκληρώνουν τον στόχο.
Είναι η δική τους ευκαιρία να προβληθεί η ταινία τους στο Directors Guild Of America στο Χόλυγουντ, το σπίτι των μεγαλύτερων σκηνοθετών του πλανήτη, μπροστά σε αυτούς που αποφασίζουν στη Μέκκα του παγκόσμιου κινηματογράφου, σε επιφανείς σκηνοθέτες, παραγωγούς, agents, managers και χρηματοδότες χολυγουντιανών παραγωγών.
Το 48Film Project Hellas 2017 - Respect Greece δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες κινηματογραφιστές από όποιο μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου και αν βρίσκονται, αφού η διαδικασία γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.
Η Κύπρος είναι Ελλάδα, Ελλάδα είναι και η Κύπρος! Respect Greece. Αυτό είναι το μήνυμα, που θα διαδώσει η κάθε ταινία,  ανεξαρτήτως προσέγγισης. Μέχρι και τις 30 Απριλίου, οι ομάδες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει και ανεβάσει την ταινία τους στο επίσημο web site του 48Film Project: www.48filmproject.com
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν ένας από τους 30 μεγάλους νικητές που θα έχουν την τύχη να προβάλουν την ταινία τους στο Los Angeles των ΗΠΑ, να διεκδικήσουν το μεγάλο βραβείο των 5.000 δολαρίων σε μετρητά και βραβεία και να έρθουν σε επαφή με τους διεθνώς αναγνωρισμένους  επαγγελματίες του χώρου στο Χόλυγουντ.
Στιγμιότυπα των ταινιών θα χρησιμοποιηθούν στο documentary Respect Greece, μία χολυγουντιανή παραγωγή που θα δημιουργηθεί από τους executive producers Chris Siametis και Francesco Vitali, την αφήγηση και την παρουσίαση της οποίας θα αναλάβει η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, ως εκπρόσωπος και executive producer του 48Film Project Hellas 2017 - Respect Greece για την Ελλάδα και την Κύπρο, με τη Μόνικα Χαραλάμπους να υπογράφει τη διεύθυνση παραγωγής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου