5.2.17

Ποτέ ξανά μηνύματα που δεν... έπρεπε να σταλούν!

Πολλές είναι οι φορές που έχουν σταλεί μηνύματα που… δεν έπρεπε να σταλούν, με τους αποστολείς να το μετανιώνουν αμέσως μετά.

 Έτσι, ένα νέο εργαλείο της δημοφιλούς εφαρμογής WhatsApp, έρχεται να σώσει όσους στέλνουν μηνύματα... «μεθυσμένα», οργισμένα, ή μηνύματα… κατά λάθος.

Το WhatsApp κάνει δοκιμές μιας νέας δυνατότητας, που θα επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν ή να ανακαλέσουν τα μηνύματα που έχουν ήδη αποσταλεί.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαγράψετε ή να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα, ακόμη και αφότου έχει φτάσει στον προορισμό του. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, βέβαια, θα λειτουργεί, μόνο αν ο παραλήπτης δεν σας έχει προλάβει και δεν έχει ακόμη διαβάσει το μήνυμα.
Για το WhatsApp, αυτό καθορίζεται από ένα μπλε σημάδι ελέγχου. Αν το μήνυμα έχει απλώς παραληφθεί από ένα τηλέφωνο, αλλά δεν έχει διαβαστεί, θα υπάρχει ένα γκρι σημάδι, που σημαίνει ότι προλαβαίνετε να το αλλάξετε ή και να το διαγράψετε.
Σύμφωνα με το protothema.gr, οι επιλογές που θα εμφανιστούν θα ονομάζονται «revoke» και «edit». Υπάρχει ωστόσο μια... παγίδα: Αν σβήσετε ή αλλάξετε το μήνυμά σας, ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι το κάνατε, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτεται το περιεχόμενο.
Σύντομα θα μπορείτε να πάρετε πίσω τα μηνύματα που στείλατε ενώ είχατε μεθύσει, οργιστεί αδικαιολόγητα ή απλά μετανιώσατε που γράψατε!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου