11.2.17

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Κυπαρισσία η κομματική εκδήλωση της κοπής πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας.
Βασική ομιλήτρια της βραδιάς ήταν η Τομεάρχηw Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ, Βουλευτής Β’ Αθηνών Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία κατά την ομιλία της εμφανίστηκε σίγουρη πως όποτε γίνουν εκλογές η ΝΔ θα είναι αυτή που θα επικρατήσει. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν διατελέσαντες γενικοί γραμματείς και πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Κυπαρισσίας
Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή επαίνων σε αυτούς που οι διατελέσαντες γενικοί γραμματείας και πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Κυπαρισσίας. Τιμήθηκαν οι Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Σπύρος Χηνόπουλος, Γιώργος Αλεξόπουλος, Γιώργος Φωτεινός, Γιάννης Γεωργακόπουλος, Γιάννης Συναδινός και Ηλίας Γιαννόπουλος.
Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ακόμη ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άγγελος Χρονάς,
η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο πολιτευτής του κόμματος Μίλτος Χρυσομάλλης, καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών και στελεχών του κόμματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου