17.2.17

Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτό τον τόπο...Απίστευτο! Του έκανε παρατήρηση για την καταπάτηση της γης του κι αυτός του...έκοψε σύριζα όλα τα δέντρα!

Τρομοκρατία και  αθλιότητα βασιλεύει παντού..

Αναρωτιέται κανένας που πάει αυτός ο τόπος πια.
 Το νέο περιστατικό που συνέβη σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου δείχνει ότι δεν έχουμε καμία σωτηρία και πως ίσως αυτό που πολλές φορές παθαίνουμε έχει την ερμηνεία του.
Ο κ.Θωμάς Παρθενάκης είναι σε κατάσταση σοκ και κατήγγειλε στο cretalive μια αήθη όσο και απάνθρωπη επίθεση εναντίον του!
Έκανε μια παρατήρηση σε κτηνοτρόφο της περιοχής για την καταπάτηση της γης του με τα ζώα- ενα φαινόμενο πλέον που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στην επαρχία- και την επόμενη που πήγε στο χωράφι του, στην περιοχή της Μεσαράς, βρήκε όλα τα δέντρα κομμένα από τη ρίζα!
"Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι άνθρωπος έκανε αυτό. Μια παρατήρηση που έκανα να έχει αυτή την κατάληξη. Πώς θα προστατευθούμε;" αναρωτιέται.
Και αναρωτιόμαστε όλοι πως μπορεί πλέον ένας πολίτης να προστατευθεί , καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βασιλευει η τρομοκρατία στην ύπαιθρο της Κρήτης από κάποιους νταήδες...
Δείτε την καταστροφή που προκάλεσε στα ελαιόδεντρα


cretalive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου