9.2.17

ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ: «Ετοιμαστείτε – Πάμε σε πόλεμο!»


APTOPIX_Russia_Putin-0b92b

Την εντολή να ετοιμάζεται για πόλεμο έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν στην Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας.
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η βρετανική «Independent», αναφερόμενη σε δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού.
Ο ίδιος ανέφερε πως οι εντολές Πούτιν αφορούν όλα τα σώματα ασφαλείας, προκειμένου να εξασφαλισθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα του ρωσικού στρατού.
«Σε συμφωνία με την απόφαση του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας έλεγχος ξεκίνησε στην Πολεμική Αεροπορία, προκειμένου να εκτιμήσει την ετοιμότητα ελέγχου των στρατευμάτων, προκειμένου να εκτελέσουν ασκήσεις μάχης», φέρεται να δήλωσε ο υπουργός στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «TASS».
Πριν από λίγες ημέρες, η Μόσχα παρουσίασε το MiG-35, το οποίο προορίζεται για αντικαταστάτης όλων των «ελαφρών» μαχητικών της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Το νέο μαχητικό, σύμφωνα με το RT, μπορεί να πετάξει με ταχύτητες άνω των 2.700 χιλιομέτρων/ώρα και να φτάσει σε ύψος 17.500 μέτρων. Η ακτίνα κρούσης του φτάνει τα 1.000 χιλιόμετρα και, μάλιστα, μπορεί να επαναληφθεί χωρίς ανεφοδιασμό μιας και υπάρχει επιλογή αντικατάστασης της θέσης του δεύτερου χειριστή με μια επιπλέον δεξαμενή καυσίμου!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου