14.2.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Αθλητικοί σύλλογοι στην Ελένη Αλειφέρη !

H Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Μεσσηνίας κα. Ελένη Αλειφέρη, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο της μέλη των Διοικητικών Σωματείων των αθλητικών συλλόγων  «ΑΙΟΛΟΣ Ν.Α.Σ» και Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «ΠΟΣΕΙΔΩΝ», παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Περικλή Μαντά.
Οι εκπρόσωποι των σωματείων ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την στήριξή τους, ως συνδιοργανωτές  στις  αθλητικές τους εκδηλώσεις  για το έτος 2017, συγκεκριμένα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων 2017 που θα γίνει από 2 έως 5 Απριλίου στην Καλαμάτα, στους κολυμβητικούς αγώνες «Σπύρος Κοντόπουλος» που θα γίνουν στις 6 & 7 Μαΐου και στον 29ο Κολυμβητικό Μαραθώνιο Μεσσηνιακού Κόλπου που θα γίνει από 7 έως 10 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας  αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά των εν λόγω σωματείων στην αξιοποίηση του Νομού ως τόπου αθλητικού πολιτισμού και τουρισμού και ειδικότερα στην ανάδειξη της πόλης της Καλαμάτας ως Πανελλήνιο Ναυταθλητικό Κέντρο, στηρίζει τις συγκεκριμένες δράσεις προτρέποντας ταυτόχρονα τους διοργανωτές για την ανάληψη και άλλων μεγαλύτερων διοργανώσεων .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου