18.2.17

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – Γιατί κλείνουν οι εφορίες στην Αττική


Eforia_AgioiAnargyroi

«Ξέμειναν από καύσιμα» οι εφορίες και οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς των κτιρίων των ΔΟΥ που δεν θερμαίνονται, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και την ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων ενώ την Τρίτη το «ραντεβού» δίνεται στη Δ.Ο.Υ Καλλιθέας.
Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εφοριακών της Αττικής «τα προβλήματα των φορολογικών υπηρεσιών που σχετίζονται με την καθημερινή τους λειτουργία (έλλειψη προσωπικού, υλικοτεχνική υποδομή, μηχανοργάνωση, αναλώσιμα υλικά κλπ) είναι γνωστά. Η κατάσταση αυτή όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά αντίθετα προστίθενται νέα προβλήματα που, σε πλήθος περιπτώσεων, καθιστούν αδύνατη την λειτουργία των υπηρεσιών μας.
Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η λειτουργία μεγάλου αριθμού υπηρεσιών χωρίς θέρμανση κι η ύπαρξη απαράδεκτων και επικίνδυνων συνθηκών για εργαζομένους και φορολογούμενους.
Είναι προφανές ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι μέχρι τώρα διαβεβαιώσεις της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας του ΥΠ.ΟΙΚ. αποδεικνύονται κενές περιεχομένου, γιατί… προφανώς επενδύουν για την επίλυση του προβλήματος στην έλευση του καλοκαιριού.
Ως πρώτη αντίδραση στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση ο Σύλλογός μας αποφάσισε να προχωρήσει σε 2ωρο αποκλεισμό υπηρεσιών που για μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργούν χωρίς θέρμανση.
Συγκεκριμένα προγραμματίζονται αρχικά κινητοποιήσεις για τη Δευτέρα 20.2.2017 στη Δ.Ο.Υ Αγίων Αναργύρων και για την Τρίτη 21.2.2017 στη Δ.Ο.Υ Καλλιθέας.
Οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και για όσο οι υπεύθυνοι αποποιούνται των ευθυνών τους».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου