«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

2.2.17

Τον χώρισε και της χαράκωσε το πρόσωπο

Μετά την επίθεση, η κοπέλα έγραψε για όσα της είχαν συμβεί στο Facebook για να προειδοποιήσει και άλλες γυναίκες.

Απίστευτο περιστατικό με έναν άνδρα στη Σκωτία ο οποίος επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του, επειδή τον χώρισε όταν έμαθε πως την είχε απατήσει και αρνήθηκε να είναι και πάλι μαζί.
Ο άνδρας χαράκωσε την Siobhan Stevenson από το στόμα έως τα αυτιά, προειδοποιώντας την πως «κανείς άλλος δεν θα την είχε ποτέ, αν δεν την είχε εκείνος».
Σύμφωνα με τη Mirror, ο άνδρας έσπασε την πόρτα του σπιτιού της Stevenson και της επιτέθηκε. Εκείνη μεταφέρθηκε άμεσα στο κοντινό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε τρίωρη αναπλαστική επέμβαση για να ενωθεί ξανά το πρόσωπό της.
«Ο χειρουργός μού είπε πως είχε χάσει το μέτρημα με τόσα ράμματα που μου έκανε στο πρόσωπο, τον λαιμό και τον ώμο» εξήγησε η Stevenson. «Δεν μπορώ να πιστέψω πως μου το έκανε αυτό. Μου είπε πως με αγαπούσε και μετά μου έκανε κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο για να είναι σίγουρος πως δεν θα με είχε κανείς άλλος. Είναι ένα τέρας. Η αστυνομία μού είπε πως ήμουν τυχερή που κούνησα το κεφάλι μου όταν μου επιτέθηκε γιατί αν δεν το είχα κάνει, η λεπίδα θα μου είχε κόψει τον λαιμό».
«Τον ξέρω εδώ και 13 χρόνια και αφού μιλούσαμε στο Facebook για πάνω από έναν χρόνο, αρχίσαμε να βγαίνουμε. Στην αρχή ήταν καταπληκτικός. Αλλά μετά η συμπεριφορά του άλλαξε. Χωρίζαμε αλλά με ικέτευε να τον δεχτώ πίσω κι εγώ τον συγχωρούσα. Κάθε φορά μου αγόραζε πανάκριβα δώρα, ένιωθα σαν να προσπαθεί να με εξαγοράσει και του έλεγα πως το μόνο που θέλω είναι να με αγαπά και να μου φέρεται ωραία. Όταν σε έναν καβγά μού είπε πως με είχε απατήσει, ήξερα πως δεν μπορούσα πια να γυρίσω πίσω» αφηγείται.
«Σημαδεύτηκα για πάντα. Στο εξής κάθε φορά που θα βλέπω την εικόνα μου θα θυμάμαι τι μου έχει κάνει», είπε η Stevenson.
Ο άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές.
newsbomb

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου