18.2.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Την Δευτέρα 20/2 και την Τρίτη 21/2. 

Το Εργαστήριο Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Μεσσηνίας, τον Υπεύθυνο Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας, και τις Σχολικές Συμβούλους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, ανοικτά σεμινάρια Ρητορικής τέχνης, στο πλαίσιο της προώθησης της ρητορικής στην εκπαίδευση όλων των βαθμίδων, καθώς και της ενίσχυσης για την υλοποίηση των 2ων Μαθητικών Αγώνων Ρητορικής Περιφερείας Πελοποννήσου:
1. ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017: Κριτήρια Αξιολόγησης σε όλα τα αγωνίσματα ρητορικής (ανάγνωση, αυθόρμητος λόγος, προτρεπτικός λόγος, διττοί λόγοι) – Προβολή βιντεοσκοπημένων αγωνισμάτων και συζήτηση, ώρα 5-8 μ.μ. Ομιλήτρια: κ. Φωτεινή Εγγλέζου
2. ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017: «Τα παιδιά μικροί ρήτορες» - Παιχνίδια ρητορικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ώρα: 5-8 μ.μ. Ομιλήτρια κ. Φωτεινή Εγγλέζου
Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στο Αμφιθέατρο "Ν.Πολίτης" της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.
Βεβαιώσεις θα δοθούν κατά τη λήξη κάθε σεμιναρίου
Συντονίστρια είναι η κ. Ελένη Βολονάκη, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Εργαστηρίου Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης, Τμήμα Φιλολογίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου