7.2.17

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ MEGA: Τι είπε ο Βαρδινογιάννης στους εργαζόμενους


mega-10

Συνάντηση με τους εργαζόμενους του Mega είχε σήμερα ο μεγαλομέτοχος του καναλιού Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος  τους ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως θέλει το μεγάλο κανάλι να παραμείνει ανοικτό.
Ο κ. Βαρδινογιάννης, επιβεβαίωσε στους εργαζόμενους τις επαφές που έχει με τον έτερο μέτοχο του καναλιού, Φώτη Μπόμπολα, και υπογράμμισε πως υπάρχει business plan για τη σωτηρία του Mega, αλλά σημείωσε πως το κρίσιμο είναι να δεχθούν το σχέδιο οι τράπεζες. Σε αυτή την περίπτωση, δήλωσε πρόθυμος να χρηματοδοτήσει το κανάλι. Εάν όμως οι τράπεζες απορρίψουν το συγκεκριμένο σχέδιο, ο ίδιος θα καταθέσει ένα άλλο. Πρόκειται για μια διαδικασία που κατά την εκτίμησή του, θα διαρκέσει δύο με τρεις μήνες.
Ο κ. Βαρδινογιάννης είπε πως θα πιέσει τις τράπεζες ώστε να αποδεσμεύσουν τιμολόγια και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και παράλληλα τόνισε πως περιμένει νομοθετική ρύθμιση για αποδέσμευση των λογαριασμών του σταθμού.
Αν δεν γίνει κάτι από τα παραπάνω ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων πως θα βάλει ο ίδιος έναν μισθό αν και θεωρεί ότι μία τέτοια κίνηση εξυπηρετεί και βολεύει τις τράπεζες και δεν βοηθά στην λύση του προβλήματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου