18.2.17

Oι πυροσβέστες προειδοποιούν: Μη μιμείστε σκηνές από τις "50 αποχρώσεις του Γκρι"

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου παρουσίασε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η επιτυχία της ταινίας «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» έχει οδηγήσει σε αύξηση των κλήσεων έκτακτης ανάγκης για ανθρώπους παγιδευμένους σε χειροπέδες αλλά και σε άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των sex games.
Οι πυροσβέστες προειδοποιούν τα "ενθουσιώδη ζευγάρια" να είναι πολύ προσεκτικά, ώστε να αποφευχθούν «άβολες καταστάσεις» για όλους. Την περίοδο 2014-15 οι παρεμβάσεις της υπηρεσίας για απεγκλωβισμό από κλειδωμένες χειροπέδες ήταν μόλις 15, αλλά όταν προβλήθηκε η πρώτη ταινία οι περιπτώσεις διπλασιάστηκαν.
Εκτός από αυτές τις κλήσεις, η Πυροσβεστική παρενέβη επίσης εννέα φορές για να βοηθήσει άντρες με σφηνωμένο cock ring στο πέος τους, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η υπηρεσία.   Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να κρούσει τον κώδωνα, με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της ταινίας. Σε αυτή καλούνται οι Λονδρέζοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν δοκιμάζουν νέες σεξουαλικές στρατηγικές, ιδιαίτερα αν έχουν δει αυτή την ταινία.
Κι αν δεν πείθει αυτή η παραίνεση, η Πυροσβεστική υπενθυμίζει ότι κάθε τέτοια παρέμβαση της χρεώνει τους φορολογούμενους με 375 ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου