16.2.17

O Tσίπρας αποφάσισε να τα κάνει ΚΟΥΓΚΙ.Αυτός έχει "καταναλωθεί" λένε οι δανειστές!!!

-O Tσίπρας έχει καταναλωθεί…
Τώρα αναζητούμε τον επόμενο “χρήσιμο”…,  
λένε οι αγορές.  

Ο Ελληνας πρωθυπουργός με το άγριο ένστικτο επιβίωσης που τον διακρίνει αντιλαμβάνεται πλέον πως η παραμονή του στο Μέγαρο Μαξίμου μετράει αντίστοιχα και είναι αποφασισμένος να τα κάνει κούγκι. 
Δηλαδή να κάνει την Ελλάδα κούγκι με οποιοδήποτε αντίτιμο-αρκεί να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία.
  Υποβολέας και ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος του λέει -Αγόρι μου μείνε δυνατός θα τους πατήσεις όλους και στο τέλος θα βγάλουμε την Κολομβία των Βαλκανίων από το ευρώ για να κόβουμε εκατομμύρια Δραχμές και να τα μοιράζουμε στους φίλους μας τον Μπόμπολα, τον Κόκκαλη, τον Καλογρίτσα, τον Σαββίδη, τον Μάκη και τον Γιώργη τον Κουρή, τον Χατζηνικολάου και όλους όσους μας στηρίζουν. 
Οι υπόλοιποι να πάνε να…
Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και το Αιγάλεω να κερδάνε…  
Ο Παυλόπουλος που δεν έχει κουβέντα να πει για το γεγονός ότι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση απειλεί την μάνα ενός θύματός τους αλλά βρίσκει χρόνο να γίνεται δημότης και της τελευταίας εγχώριας Ραχούλας, όλο αυτό το διάστημα πριονίζει την Ενωμένη Ευρώπη και είναι έτοιμος να υπογράψει όσα δημοψηφίσματα χρειαστεί για να παραμείνει ο Τσίπρας στην εξουσία. Ο Παύλος Παπαδόπουλος στο ΒΗΜΑ απέδωσε πολύ καλά την σύγχρονη τραγωδία της χώρας-την ολομέτωπη πορεία της προς την εθνική καταστροφή: Με μια ανάλυση-ποταμό ο δημοσιογράφος του ΒΗΜΑτος Παύλος Παπαδόπουλος περιγράφει τον ιδεοληπτικό χαρακτήρα και τις εμμονές του Τσίπρα ο οποίος έχει σαν διακαή πόθο την ενδυνάμωση του κινήματος του ΟΧΙ στην Ευρώπη. Γι΄αυτό ετοιμάζει μεθοδικά το Δημοψήφισμα της Δραχμής!


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου