18.2.17

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Δείτε τα ποσά που παίρνουν οι διάσημοι και ο Τανιμανίδης στο «Survivor»


survivor-skai0-750x400_0

Εδώ που τα λέμε είναι λογικό κάποιος να αφήνει το σπίτι του για να πάει στην άλλη άκρη του κόσμου για… δουλειά. Γιατί όπως και να το κάνουμε τοSurvivor είναι δουλειά και όποιος νομίζει ότι έχουν πάει για την πλάκα τους κάνουν λάθος.

Πρόκειται για ένα reality show, που οι παίχτες, επώνυμοι και μη, προσπαθούν να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Άρα είναι λογικό, όταν σε στέλνουν τόσο μακριά για να ζήσεις για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να σε αποζημιώνουν και ανάλογα και ειδικά αν είσαι διάσημος.
Φαίνεται λοιπόν πως οΣΚΑΙ έκρινε ότι οι συγκεκριμένοι επώνυμοι είναι αρκετά δημοφιλείς στην Ελλάδα, άρα μπορούν να σηκώσουν στους ώμους τους το τηλεοπτικό βάρος μια εκπομπής.
Πόσα χρήματα όμως παίρνουν οι επώνυμοι για να βρίσκονται στην Δομινικανή Δημοκρατία;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού youweekly, οι επώνυμοι παίχτες του Survivor, κερδίζουν για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι κάθε εβδομάδα 2.000 ευρώ!
Δηλαδή 8.000 ευρώ το μήνα!
Πραγματικά ένα μεγάλο ποσό! Ειδικά για τις εποχές που ζούμε.
Χρήματα μάλιστα που ίσως οι «διάσημοι» που είναι στο παιχνίδι να μην το έβγαζαν στην πραγματική ζωή! Για αυτό άλλωστε και πήγαν.
Όσο για τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, σύμφωνα πάντα με το youweekly, για κάθε επεισόδιο του Survivor που προβάλει ο ΣΚΑΙ, κερδίζει το ποσό των… 5.000 ευρώ!
Δηλαδή, δεδομένου του ότι ο ΣΚΑΙ θα προβάλει 4 επεισόδια την εβδομάδα, δηλαδή 16 το μήνα, ο Σάκης Τανιμανίδης θα κερδίζει 80.000 ευρώ το μήνα!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου