18.3.17

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στη Μεσσήνη: Ο πατέρας σκότωσε τη 10χρονη κόρη του ενώ κοιμόταν


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στη Μεσσήνη: Ο πατέρας σκότωσε τη 10χρονη κόρη του ενώ κοιμόταν

Ο 59χρονος άνεργος, που φέρεται να σκότωσε τη 10χρονη κόρη του στη Μεσσήνη, την ώρα που κοιμόταν και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ήταν ψυχολογικά πιεσμένος από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά και τον θάνατο της συζύγου του.  
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», ο άνδρας είχε χάσει πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα, γεγονός που τον οδήγησε πρόσφατα σε γιατρό. Εκείνος του είπε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ψυχολογικό και τον προέτρεψε να αποταθεί σε ψυχίατρο και να ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή. Ομως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος δεν ακολούθησε τις συμβουλές του.
Στο παρελθόν ο 59χρονος ήταν εργολάβος οικοδομικών μηχανημάτων και είχε απασχοληθεί για ένα διάστημα ως συμβασιούχος στο Δήμο. Ομως, τα τελευταία χρόνια δεν είχε δουλειά και δυσκολευόταν οικονομικά. Μετά την απώλεια της συζύγου του, πριν από 5 χρόνια από ανίατη ασθένεια, μεγάλωνε μόνος του την 10χρονη κόρη του και ο αδελφός της συζύγου του ήταν ο μόνος που τον βοηθούσε οικονομικά.
Η αποκάλυψη του δράματος
Η Βουλγάρα οικιακή βοηθός της οικογένειας πήγε στο σπίτι στη Μεσσήνη το πρωί της Παρασκευής. Οταν δεν της άνοιξε κανείς, κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπασαν τη πόρτα και βρήκαν νεκρούς τον 59χρονο και την 10χρονη.
Δίπλα στον άνδρα βρήκαν μία καραμπίνα, όπλο με τον οποίο πυροβολήθηκε στο κεφάλι το κορίτσι και έβαλε τέλος στη ζωή του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας πυροβόλησε το παιδί μία φορά στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του. Στη συνέχεια, έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του και πυροβόλησε μία φορά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου