25.3.17

Έτοιμοι για νέες συγκινήσεις με τα μονοθέσια της Φ-1

Τέρμα τα γκάζια.
Το πρωτάθλημα της Φ-1 αρχίζει και οι απανταχού της γης φίλοι των μονοθέσιων παίρνουν θέση μπροστά από την τηλεόραση ή το λάπτοπ για συνεχή ροή και ενημέρωση. Ήδη έχουν γίνει τα δοκιμαστικά αλλά και οι κατατακτήριοι αγώνες στη Μελβούρνη, εκεί που φιλοξενείται αυτές τις μέρες το πρώτο γκραν πρι της χρονιάς.   
Το καλεντάρι του 2017  περιλαμβάνει 20 αγώνες αντί για 21 που είχε το προσωρινό, με τους Γερμανούς να μένουν χωρίς το δικό τους γκραν πρι, αφού δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στην εταιρεία που έχει την διοργάνωση, την εκμετάλλευση, τα τηλεοπτικά δικαιώματα κλπ και στους υπεύθυνους της πίστας του Χοκενχάιμ.
Η Μόντζα θα συνεχίσει να φιλοξενεί το ιταλικό Grand Prix για τουλάχιστον τρία χρόνια, ενώ σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και στις ημερομηνίες διεξαγωγής κάποιων αγώνων.
Παράδειγμα: Το GP του AΑζερμπαϊτζάν -και όχι Ευρωπαϊκό όπως είχε ονομαστεί φέτος- στο Μπακού μεταφέρθηκε κατά μία εβδομάδα αργότερα (από 18 στις 25 Ιουνίου), ώστε να μη συμπέσει η διεξαγωγή του με τον 24ωρο αγώνα του ιστορικού ΛεΜαν.
 Το ίδιο ισχύει και για το βρετανικό που μεταφέρθηκε από τις 9 στις 16 Ιουλίου, ώστε να μη συμπέσει με τον τελικό τένις του Γουίμπλετον και τον αγώνα της formula E στη Νέα Υόρκη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου