27.3.17

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Κύριε Δήμαρχε!

Α. Σοβαρά προβλήματα έχουν παρατηρηθεί στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας όσον αφορά στην καθαριότητα τόσο της παραλίας όσο και της ευρύτερης περιοχής. Όπως όλοι γνωρίζουμε σε λίγες μόνο μέρες οι επαγγελματίες θα τοποθετήσουν τα τραπεζοκαθίσματα και ξαπλώστρες και οι πολίτες, ντόπιοι αλλά και επισκέπτες, θα κατακλύσουν την παραλία μας. 
Το θέαμα όμως που θα αντικρύσουν μόνο κολακευτικό δεν είναι για την πόλη μας, αφού αντί για ένα προσεγμένο παραλιακό μέτωπο θα δουν σκουπίδια, ξύλα, πλαστικά, ξερά καλάμια και σίδερα. Επιβάλλεται λοιπόν άμεσα ο δήμο να προχωρήσει στον καθαρισμό της παραλίας, ώστε να είναι το στολίδι και το συγκριτικό πλεονέκτημα της πόλης μας. 
Πότε σκοπεύει η δημοτική αρχή να προβεί στον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό της παραλίας;
Β. Έχουν παρέλθει ήδη έξι μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου και ενώ το δημοτικό συμβούλιο έχει πάρει απόφαση για τη μείωση των δημοτικών τελών και αντιστοίχως η ΔΕΥΑΚ έχει αποφασίσει τη μείωση στους λογαριασμούς του νερού στους πλημμυροπαθείς, εντούτοις καμία από τις παραπάνω αποφάσεις δεν έχει υλοποιηθεί. 
Πότε επιτέλους, κύριε Δήμαρχε, θα υλοποιήσετε τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του δήμου, ώστε να μπορέσουν οι συμπολίτες μας έστω και με αυτή τη μηδαμινή βοήθεια να ανακουφιστούν έστω και λίγο; 

Δημήτριος Γ. Φαββατάς
Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας
Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου