3.3.17

Τέλος χρόνου για τις 36 δόσεις της ΔΕΗ - Λήγει σήμερα η παράταση


Τέλος χρόνου για τις 36 δόσεις της ΔΕΗ - Λήγει σήμερα  η παράταση

Λήγει σήμερα η παράταση της προθεσμίας υπαγωγής στο πρόγραμμα παροχής «δεύτερης ευκαιρίας» για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τη ΔΕΗ.
Αναλυτικότερα όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ, όσοι πελάτες είχαν ρυθμίσει την οφειλή τους εντασσόμενοι στο πρόγραμμα των 36 δόσεων αλλά στην πορεία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και η ρύθμιση διακόπηκε, θα έχουν ευκαιρία επανένταξης στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας και το τρέχον ποσό της οφειλής τους, με σχετική αίτηση μέχρι και τις 3 Μαρτίου.
Στο μεταξύ έχει μπει σε εφαρμογή η ρύθμιση για «πάγωμα» των οφειλών μέχρι 500 ευρώ προς τη ΔΕΗ, που εξασφαλίζει έκπτωση 10% στο κόστος της ενέργειας με προϋπόθεση την εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών.
Συγκεκριμένα, από σήμερα και για δύο μήνες, οι πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή έως 500 ευρώ στις 28.02.2017, μπορούν να ζητήσουν την αναστολή πληρωμής του ποσού αυτού για ένα έτος, και να κερδίσουν έκπτωση 10% στους τρέχοντες λογαριασμούς που θα εκδοθούν στο εξής.
Ως μόνη προϋπόθεση τίθεται, να εξοφλούνται εμπρόθεσμα μέχρι και την ημερομηνία λήξης τους οι τρέχοντες λογαριασμοί. Από το πάγωμα της οφειλής εξαιρούνται οι πελάτες με ειδικά εκπτωτικά τιμολόγια (Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης και Αγροτικό), για τους οποίους ισχύουν άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση τηλεφωνικά στο 11770 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ μέχρι και τις 30 Απριλίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου