11.3.17

Έγινε μητέρα στα 72 αλλά δυσκολεύεται να φροντίσει τον 11 μηνών γιο της

Η ηλικιωμένη γυναίκα δηλώνει ότι ο 80χρονος σύζυγός της κάνει ό,τι μπορεί για να την βοηθήσει.
 
Όνειρο ζωής ήταν για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το κρατίδιο Πουντζάμπ, στην Ινδία, να γίνουν γονείς. Στα 72 της χρόνια η Daljinder Kaur έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, αφού υπεβλήθη σε εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά σε συνέντευξή της τώρα παραδέχεται ότι το σώμα της δεν την βοηθά να φροντίσει όπως θα ήθελε τον 11 μηνών γιο της.



Η υψηλή πίεση και οι πόνοι στις αρθρώσεις στέκονται εμπόδιο στο να τρέχει πίσω από τον μικρό Armaan, που έχει αρχίσει να μπουσουλάει και στις 19 Απριλίου θα γίνει ενός έτους. «Η πίεσή μου είναι υψηλή και πλέον κουράζομαι εύκολα. Έχω επισκεφθεί πολλούς γιατρούς και μου έχουν δώσει φάρμακα και ένα πρόγραμμα διατροφής. Ανησυχώ για τον Armaan, πρέπει να φροντίζω για την υγεία μου, αλλά πρέπει να φροντίζω και για τον Armaan, επίσης», δήλωσε η 73χρονη.

Μετά από 46 χρόνια γάμου και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει η γυναίκα ένα παιδί, ο 80χρονος σύζυγός της Mohinder Singh Gill, έδωσε την συγκατάθεσή του να υποβληθεί η 73χρονη σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Όταν γεννήθηκε ο μικρός Armaan ζύγιζε λιγότερο από 2 κιλά και σήμερα το βάρος του είναι 8 κιλά.

«Ίσως είναι αδύνατος γιατί δεν τον θήλασα σωστά, σταμάτησα να τον θηλάζω όταν ήταν τριών μηνών, επειδή δεν είχα αρκετό γάλα», ανέφερε η «σύγχρονη» Σάρα και υποστήριξε ότι και ο ηλικιωμένος σύζυγός της κάνει ό,τι μπορεί για να την βοηθήσει στο μεγάλωμα του παιδιού.



Παρόλο, που η ίδια τόνισε πως κάθε μέρα αισθάνεται εξαντλημένη, υποστήριξε ότι δεν μετανιώνει που έγινε μητέρα σε μεγάλη ηλικία και δήλωσε αποφασισμένη να μεγαλώσει τον γιο της μαζί με τον σύζυγό της, χωρίς βοήθεια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου