28.3.17

Φαινόμενο… 94χρονη δουλεύει εδώ και 44χρόνια στα ΜακΝτόναλντς και δεν σκοπεύει να παραιτηθεί!


Φαινόμενο… 94χρονη δουλεύει εδώ και 44χρόνια στα ΜακΝτόναλντς και δεν σκοπεύει να παραιτηθεί! (pics)
Δουλεύει στο ίδιο κατάστημα από το 1973, κλείνοντας 44 ολόκληρα χρόνια εργασίας

Μοναδικό φαινόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί μία 94χρονη γυναίκα, η οποία όχι μόνο δεν έχει χάσει τη δίψα για ζωή, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική αλυσίδα τροφίμων και δεν σκοπεύει να αποσυρθεί.
Ο λόγος για τη Λορέν Μάουρερ, ην οποία εργάζεται στα ΜακΝτόναλντς από το 1973, ήτοι σχεδόν 44 χρόνια! Η γυναίκα από το Έβανσβιλ της Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών δηλώνει πως πραγματικά το απολαμβάνει, προκαλώντας θαυμασμό στον περίγυρό της, τόσο για την ενεργητικότητά της, όσο και για το σθένος που έχει για ζωή και προσφορά.
lorain2
Η 94χρονη γυναίκα δεν εργάζεται απλά, αλλά μαγειρεύει σε όλη τη βάρδιά της όρθια, απαιτώντας από τη διεύθυνση να μην απολαμβάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης. Όταν συνταξιοδοτήθηκε ο σύζυγός της, της είπε να σταματήσει και εκείνη και να γυρίσουν τον κόσμο. Όμως του απάντησε ότι είναι πολύ νέα για να αποσυρθεί.
«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω εδώ, δεν είχα σκοπό να μείνω για πάντα», ήταν η αφοπλιστική δήλωση της 94χρονης Λορέν, η οποία συμπληρώνει φέτος 44 χρόνια υπηρεσίας στο συγκεκριμένο κατάστημα.
Η σύζυγός της απεβίωσε το 1980 και από τότε επικέντρωσε τη ζωή της γύρω από το φαστφουντάδικο και τα τέσσερα παιδιά της. «Τα παιδιά μου, μου έσωσαν τη ζωή όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Ωστόσο, βοήθησαν πολύ και οι πελάτες».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου