10.3.17

ΒΙΝΤΕΟ - "Βόμβα" από καθηγητή του Χάρβαρντ: "Έχουμε πάρει μηνύματα εξωγήινων αλλά..."

"Δεν είμαστε μόνοι στο διάστημα" αποκαλύπτει ο καθηγητής του Χάρβαρντ Avi Loeb. Ο ίδιος μάλιστα, αναφέρει ότι οι εξωγήινοι έχουν στείλει μηνύματα στη Γη, ωστόσο, οι άνθρωποι δεν τα αξιολόγησαν όπως έπρεπε.  

Μάλιστα, σύμφωνα με τον καθηγητή οι εξωγήινοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας εδώ και... δέκα χρόνια!!! 
Όπως αναφέρει οι περίεργες εκλάμψεις που φτάνουν στη Γη από το 2007 πιθανόν είναι "διαρροή" από έναν τεράστιο πομπό ασύλληπτης τεχνολογίας που βρίσκεται στα βάθη του σύμπαντος και δίνει ενέργεια σε διαστημόπλοια για διαγαλαξιακά ταξίδια.
Οι επιστήμονες δεν έχουν προσδιορίσει ακόμα από που προέρχονται αυτές οι «γρήγορες εκλάμψεις ραδιοκυμάτων» (Fast Radio Bursts-FRB). Ωστόσο, ο καθηγητής του Χάρβαρντ μαζί με τον συνάδελφό του Manasvi Lingam απέδειξαν μετά από χρόνια έρευνας ότι δεν πρόκειται για τεχνολογία που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους!
Ο καθηγητής Avi Loeb
Ο καθηγητής Avi Loeb
Ο ίδιος αναφέρει ότι η ενέργεια που αποστέλλεται είναι τόσο ισχυρή - παρά το ότι έρχεται από πολύ μακριά- που θα μπορούσε να χρησιμοποιείται για διαστημικά ταξίδια σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, με τον ίδιο τρόπο που ένα πλοίο ταξιδεύει στη θάλασσα.
Πάντως οτιδήποτε και αν είναι αυτό που παράγει τις εκλάμψεις ραδιοκυμάτων είναι γεγονός ότι είναι αρκετά ισχυρό για να μετακινεί κάτι που ζυγίζει εκατομμύρια τόνους. Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στη Γη με φυσικό τρόπο, τότε δεχόμασταν απίστευτα γρήγορες εκλάμψεις ενέργειας.
Πάντως το τι ισχύει και τι όχι... φαίνεται πως δεν θα το μάθουμε ακόμη!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου