17.3.17

ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ - Καταζητούμενος ο Σώρρας - Η απάτη με τα δηνάρια Κουβέιτ που θα οδηγήσει τον «ευεργέτη» στη φυλακή


Καταζητούμενος ο Σώρρας - Η απάτη με τα δηνάρια Κουβέιτ που θα οδηγήσει τον «ευεργέτη» στη φυλακή

Στη φυλακή θα οδογηθεί ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών χωρίς αναστολή και  5 χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων, ενώ η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του.
Ο Σώρρας δεν ήταν στο δικαστήριο και μετά την απόφαση η Αστυνομία πρέπει να τον αναζητήσει και να τον οδηγήσει στη φυλακή. Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις δικαστικές αρχές διαβιβάζεται το διατακτικό της απόφασης στις αστυνομικές αρχές και αμέσως μετά αρχίζει η διαδικασία της αναζήτησης. Σε κάθε περίπτωση εκτιμάται ότι το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχει εκδοθεί και το ένταλμα σύλληψης.
Ο Αρτέμης Σώρρας δικαζόταν σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.
Την μήνυση εναντίον του Σώρρα είχε καταθέσει πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του λαμβάνοντας από το Σώρρα...ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.
Καταζητούμενος ο Σώρρας - Η απάτη με τα δηνάρια Κουβέιτ που θα οδηγήσει τον «ευεργέτη» στη φυλακή Πριν από λίγο καιρό, ο κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα και δικηγόρος του, Φώτης Λεπίδας, που τώρα βρίσκεται απέναντί του, μιλώντας στο «Ε» είχε πει για την υπόθεση: «Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Με τα μάτια μου είδα βαλίτσες γεμάτες με δηνάρια του Κουβέιτ. Και μάλιστα τρομοκρατημένος».
Και είχε συμπληρώσει: «Γιατί τις είδα με τα μάτια μου όταν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν μου έδινε τα λεφτά από ένα αυτοκίνητό μου που πήρε να πουλήσει. Φανταστείτε ότι μου προσέφερε -ήταν γαλαντόμος- δηνάρια τα οποία “κόστιζαν” δισεκατομμύρια ευρώ για 40 με 50 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή, πόσο ένας άνθρωπος πρέπει να ψάξει κάτι άλλο για να καταλάβει τι κάνει; Κατά την εισβολή των Αμερικανών στο Κουβέιτ μετά τον Σαντάμ “ακυρώθηκαν” τα δηνάρια”. Οχι 600 δισ. ευρώ, ούτε ένα ευρώ δεν έχει. Τον γνώρισα όταν έβαζε μάρμαρα και πλακάκια και μου ζήτησε με τη γυναίκα του να τους παντρέψω».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου