16.3.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σοκάρει η επίθεση σκύλων σε γυναίκα - Την έβαλαν κάτω και άρχισαν να τη δαγκώνουν στα γεννητικά όργανα!

Για τις 28 Μαρτίου, αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης με την επίθεση 2 μεγαλόσωμων σκύλων εις βάρος μιας 49χρονης γυναίκας στην Καλαμάτα, το βράδυ της Δευτέρας.
Κατηγορούμενος με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια (αλλά και για σειρά άλλων πλημελλημάτων) είναι ένας 58χρονος -φερόμενος ως ιδιοκτήτης των σκυλιών, τα οποία ήδη παραδόθηκαν στο κυνοκομείο του δήμου Καλαμάτας.
Συγκλονιστική πάντως ήταν η μαρτυρία της γιατρού του Νοσοκομείου Καλαμάτας, η οποία σε ερώτηση της εισαγγελέως του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, ανέφερε (εκτός διαδικασίας) πως η γυναίκα έχει υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες στα γεννητικά όργανα και τα πόδια, που είναι σε βαθμό αναπηρίας και οτι θα απαιτηθεί η μετάβασή της στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί (και) σε πλαστικές επεμβάσεις.
Τα όσα ανεφερε η γιατρός, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση από το συνήγορο υπεράσπισης (Παναγιώτη Μωράγιωργα), με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση με την Έδρα του δικαστηρίου.
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Καλαμάτας, ο συνήγορος της άτυχης γυναίκας, Παναγιώτης Νταής, επιβεβαίωσε την άσχημη κατάσταση της 49χρονης, και τόνισε πως η αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης έγινε λόγω του οτι η ίδια δεν ήταν δυνατό να παραστεί στη δίκη, κάτι αμφίβολο ωστόσο και για το τέλος του μήνα.
Τα σκυλιά, έπειτα από εντολή και της Αστυνομίας, θα εξετασθούν από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής, ενώ θα γίνει έλεγχος αν πάσχουν από κάποια ασθένεια και έχουν εμβολιασθεί κανονικά. Θα τεθούν, δε, υπό παρακολούθηση για ορισμένο διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο 58χρονος ισχυρίζεται ότι είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε τα δύο σκυλιά, τα οποία έχει την τελευταία 5ετία, να μην είναι δυνατό να βγουν από το χώρο, υψώνοντας μεγάλες μάντρες και περίφραξη. Εικάζει, δε, ότι κάποιος άνοιξε την πόρτα και έτσι βγήκαν, χωρίς αυτός να το αντιληφθεί. Υποστήριξε επίσης, πως μαρτυρίες περιοίκων για παλαιότερες επιθέσεις δεν έχουν σχεση με την πραγματικότητα.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου