14.3.17

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ" ΣΤΗΝ ΚΩ

Το πρόγραμμα "Αθλητικός Προσανατολισμός", που έχει εκπονήσει ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών από το 2013, τώρα με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ ταξιδεύει στα σχολεία των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδος.

Έτσι στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, οι Ολυμπιονίκες Papadopoulou Sofia (ιστιοπλοΐα), Maria Georgatou (ρυθμική γυμναστική), Popi Ouzouni (σφαιροβολία), Apostolos Taskoudis (πάλη) και Χρήστος Σπύρου, επισκέφτηκαν το 4ο δημοτικό και το 1ο γυμνάσιο Κω χαροποιώντας ιδιαίτερα τους μαθητές του ακριτικού μας νησιού και μεταλαμπαδεύοντάς τους τις αξίες του αθλητισμού, του Ολυμπισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής, μέσα από την παρουσίαση των αθλημάτων τους...

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Bούλα Κοζομπόλη, δήλωσε: «Καταρχάς ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου Ολυμπιονίκες για την συμμετοχή τους στην πρώτη αυτή δράση. Είναι για εμάς ζητούμενο να βρισκόμαστε κοντά σε όλα τα παιδιά της Ελλάδας, τόσο στα αστικά κέντρα, όσο και στις απομακρυσμένες περιοχές. Εκτός του «Αθλητικού Προσανατολισμού»,  έχουμε εκπονήσει κι άλλα προγράμματα που αφορούν την νεολαία, ενώ με την εκπόνηση του νέου προγράμματος Make Place ForOne More Woman, θα είμαστε πολύ σύντομα σε θέση να ανακοινώσουμε τις δράσεις μας για την ενίσχυση της συμμετοχής νέων κοριτσιών από όλη την χώρα, σε όλα τα επίπεδα του αθλητικού οικοδομήματος»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου