16.3.17

"Φαιδρότητα είναι να είσαι κυβερνητικός υπάλληλος που αυξάνει το μισθό του σε περίοδο κρίσης, την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση που υπηρετείς μειώνει μισθούς και συντάξεις "

Απάντηση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλη στον Γ.Γ. του Υπ. Εσωτερικών Κ. Πουλάκη

"Φαιδρότητα είναι να είσαι κυβερνητικός υπάλληλος που αυξάνει το μισθό του σε περίοδο κρίσης, την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση που υπηρετείς μειώνει μισθούς και συντάξεις "

Με αφορμή τα όσα δήλωσε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκης, ο οποίος χαρακτήρισε φαιδρότητα την πρόσκληση που απηύθυνα στον προϊστάμενο Υπουργό του κ. Π. Σκουρλέτη για δημόσιο debate για την αλλαγή του Καλλικράτη , θα ήθελα να τονίσω τα παρακάτω:
Στην αστική δημοκρατία δεν είναι ο δημόσιος διάλογος φαιδρότητα.
Φαιδρότητα είναι να είσαι κυβερνητικός υπάλληλος που αυξάνει με το έτσι θέλω το μισθό του σε περίοδο κρίσης, την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση που υπηρετεί, μειώνει μισθούς και συντάξεις .
Φαιδρότητα είναι να περιοδεύεις την Ελλάδα για να κάνεις δήθεν διάλογο, αλλά στην ουσία να συμπεριφέρεσαι σαν Μαυρογυαλούρος μοιράζοντας ψεύτικες υποσχέσεις και λεφτά των άλλων.
Ο κ. Πουλάκης θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τις εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους, ανέργους και χαμηλόμισθους εργαζόμενους, γιατί σε περίοδο κρίσης αύξησε το μισθό που εισπράττει από τον "κρατικό κορβανά", την ίδια περίοδο που με αποφάσεις της κυβέρνησης που υπηρετεί μειώνονται μισθοί και συντάξεις, ενώ χιλιάδες νέοι επιστήμονες αναζητούν στην ξενιτιά ένα καλύτερο μέλλον.
Στο δημόσιο διάλογο για την αλλαγή του Καλλικράτη θα του ζητήσουμε να μας εξηγήσει και να δώσει σαφείς απαντήσεις γιατί η Κυβέρνηση αποσύνδεσε τους μισθούς των Γραμματέων των Υπουργείων από το μισθό των Δημάρχων και στη συνέχεια, με νέα απόφασή της, τους αύξησε κατακόρυφα.
Έχουν μεγαλύτερες ευθύνες οι Γραμματείς των υπουργείων από τους Δημάρχους ή έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από τα εκατομμύρια Eλλήνων εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων που σήμερα τα βγάζουν δύσκολα πέρα;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου