28.3.17

«Πελοπόννησος Πρώτα» - Χαιρετίζουμε την χρηματοδότηση της Αρχαίας Μεσσήνης

Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, απαιτείται αυστηρά απ’ όλους η μέγιστη αξιοποίηση των διαθεσίμων πόρων, μέσα από  αυστηρή ιεράρχηση των αναγκαίων δράσεων .
Στο πλαίσιο αυτό χαιρετίζουμε την διάθεση ποσού 1,5 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης για έργα στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.  
Πιστεύουμε ότι τα έργα αυτά, ηλεκτροφωτισμός, περίφραξη, κατασκευή χώρου στάθμευσης και κατασκευή μερικού στεγάστρου στη Βορειοανατολική θέση της Δωρικής Στοάς του Σταδίου, είναι τα άμεσα και απαραίτητα έργα που μπορούν ν΄ αναβαθμίσουν την Αρχαία Μεσσήνη. Σημαντικό είναι, ότι αυτά επιλέχτηκαν  από προτάσεις  των φορέων και των ανθρώπων που εμπλέκονται και εργάζονται καθημερινά με όραμα για την ανάδειξη του χώρου.
Καλούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου ν΄ ακολουθήσει την ίδια τακτική ιεράρχησης των έργων αρμοδιότητας της, σεβόμενη τους πόρους που χειρίζεται, σε συνεργασία με τους Δήμους και την τοπική κοινωνία μέσα από τη διαδικασία λειτουργίας των συλλογικών της οργάνων. Έχουμε καταθέσει γι αυτό συγκεκριμένες διορθωτικές προτάσεις και περιμένουμε την αντίστοιχη ανταπόκριση.

Νίκος Πατσαρίνος
Στέλλα Καρλαύτη
Κωνσταντίνα Βουδούρη
Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μεσσηνίας της  παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου