11.3.17

Το είδαμε κι αυτό: Εφαρμογή προσφέρει «στοματικό σεξ εξ αποστάσεως» αν γλείψετε το κινητό σας

Το είδαμε κι αυτό: Εφαρμογή προσφέρει «στοματικό σεξ εξ αποστάσεως» αν γλείψετε το κινητό σας
Έχετε έναν σύντροφο, ο οποίος βρίσκεται μακριά και οι στιγμές που περνάτε μαζί είναι πολύ περιορισμένες; 
Είστε εθισμένη στο σεξ και την απόλαυση που απορρέει από αυτό; 
Είστε φρεσκο-ερωτευμένη και ο συντροφός σας λείπει αρκετά συχνά; 
Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι θετική, τότε η παρακάτω εφαρμογή θα σας ενθουσιάσει.

Είναι γνωστό ότι διανύουμε μία εποχή όπου η έκρηξη της τεχνολογίας είναι εμφανής σ’ όλους τους τομείς της ζωής μας. Η έλευση των smartphones, μας έκανε τη ζωή πιο εύκολη, καθώς τα ίδια μας έδωσαν τη δυνατότητα από το να διαβάσουμε μία είδηση μέχρι να παίξουμε ένα παιχνίδι ή να στείλουμε ένα e-mail.

Αν νομίζετε, όμως, ότι οι δυνατότητες τους, σταματούν εδώ... γελιέστε!

Μία νέα εφαρμογή έρχεται και υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη απόλαυση στη γυναίκα μέσω του στοματικού έρωτα.

Αυτή η ιδέα έρχεται από την «O-Cast», μια νέα ψηφιακή αγορά, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να ανεβάσουν προσομοιώσεις στοματικού σεξ που στη συνέχεια μπορούν να κατεβούν σ’ έναν δονητή μέσω bluetooth.

Ο εκπρόσωπος τύπου της O-Cast Darren αναφέρει ότι το προϊόν αυτό είναι ένα είδος «iTunes για στοματικό σεξ»

Πώς όμως λειτουργεί αυτή η εφαρμογή;

Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει μία εφαρμογή, η οποία θα καταγράφει τις δονήσεις της γλώσσας, όταν αυτός θα γλείφει την οθόνη του κινητού του.

Ο εκπρόσωπος τύπου της O-Cast Darren αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας, αλλά με το να γλείφετε το τηλέφωνο δημιουργείτε μεγαλύτερη δόνηση» και προσθέτει: «Αν η οθόνη του τηλεφώνου σας είναι καθαρή, τότε θα πρέπει να είστε εντάξει».

Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλο σας είτε τη γλώσσα σας, έχετε 60 δευτερόλεπτα για να επιλέξετε πώς θα ευχαριστήσετε τη σύντροφό σας.

Αυτές οι δονήσεις που προκαλούνται είτε από το γλείψιμο είτε από το άγγιγμα της οθόνης συνδέονται μέσω Bluetooth με το Lush, έναν φορητό δονητή που πωλείται έναντι  100 δολαρίων.

Μία γυναίκα από τις ΗΠΑ, η οποία έλεγξε το προϊόν, εντυπωσιάστηκε πολύ από τα αποτελέσματα και δήλωσε στη Huffington Post: «Μου άρεσε πάρα πολύ. Τίποτα δεν είναι όπως το πραγματικό πράγμα, αλλά είναι χρήσιμο όταν το άλλο άτομο είναι πολύ μακριά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγους μήνες πίσω, η εταιρεία προσπάθησε να κάνει κάτι παρόμοιο για να ευχαριστήσει και τους άντρες, αλλά οι πωλήσεις ήταν αποκαρδιωτικές.

Τώρα είτε αυτό αποδειχθεί το μέλλον του εικονικού σεξ είτε όχι, το μόνο που μένει είναι να δούμε την εξέλιξη του...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου