3.3.17

Το “τρίγωνο του θανάτου” - Που ψάχνουν στον μανιακό δολοφόνο της Κηφισιάς

Όλα δείχνουν πλέον ότι ο μανιακός δολοφόνος που χτύπησε ήδη σε δύο περιπτώσεις τραυματίζοντας σοβαρά έναν οδηγό ταξί και σκοτώνοντας έναν άλλο πως εδώ και καιρό προετοιμάζεται για τα χτυπήματα.

Σε πρώτο στάδιο, λένε πηγές, αποφάσισε να μετασκευάσει ένα μικρό πιστόλι κρότου ώστε να μπορεί να ρίξει βολίδες.

Όταν κατάφερε να οπλιστεί έβαλε μπροστά το αρρωστημένο σχέδιό του. Το προφίλ του, έτσι όπως το διαμορφώνουν οι ειδικοί, δείχνει ότι έχει πρόθεση να σκοτώσει είναι ωστόσο άπειρος. Δεν φαίνεται πως το έχει κάνει στο παρελθόν και σίγουρα όχι με τον τρόπο που τώρα το επιχειρεί.

Έμπειροι αξιωματικοί σημειώνουν μάλιστα ότι η πρώτη προσπάθειά του, στις αρχές Φεβρουαρίου όταν επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά τον πρώτο οδηγό ταξί, μοιάζει με... πρόβα.

Ο δράστης πέρασε το όριο, αποφάσισε να δολοφονήσει, όμως φαίνεται ότι σε εκείνη την επίθεση του έλειπε η εμπειρία, αλλά και η γνώση του όπλου.


Αυτοί ήταν και οι βασική λόγοι που ο οδηγός του ταξί είναι σήμερα ζωντανός.

Ο 52χρονος που βρέθηκε στο δρόμο του όμως το βράδυ της Τρίτης δεν είχε την ίδια τύχη. Ο μανιακός βελτίωσε την “τεχνική” του, φαίνεται ότι εξοικειώθηκε με το όπλο και κυρίως είδε ότι μπορεί να το κάνει, χωρίς να πέσει στα χέρια της αστυνομίας... Έτσι έγινε πιο θρασύς και αποφασιστικός.

Ο άτυχος 52χρονος οδηγός ταξι

Δυστυχώς κατάφερε να παγιδεύσει και δεύτερο οδηγό ταξί. Τώρα οι αστυνομικοί επιχειρούν για να τον εντοπίσουν να κάνουν το μοιραίο για τον 52χρονο ταξίδι ανάποδα. Να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να δουν πότε ο μανιακός επιβιβάστηκε στο ταξί και που.

Με βάση τα στοιχεία από το GPS του ταξί οι αστυνομικοί γνωρίζουν τις διαδρομές του άτυχου οδηγού. Αναζητούν τώρα τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον δράστη. Οι έρευνες κινούνται σε ένα “τρίγωνο” στα όρια Βαρυμπόμπης, Μεταμόρφωσης και Κηφισιάς.

Οι αστυνομικοί αναζητούν πλάνα από τις κάμερες για να μπορέσουν να δουν το πρόσωπο ή έστω τον σωματότυπο του δράστη ο οποίος ήδη γνωρίζουν πως είναι μεταξύ 25 και 35 ετών με βάση τη μαρτυρία του πρώτου οδηγού που κατάφερε να γλιτώσει.

Τα “τυφλά” σημεία, τα σημεία δηλαδή όπου δεν υπάρχουν κάμερες είναι πολλά, ωστόσο οι αστυνομικοί ελπίζουν στο λάθος του δράστη ή ελπίζουν εντοπίζοντας στο σημείο όπου επιβιβάστηκε να τον εντοπίσουν σε κάμερα της γύρω περιοχής με βάση την περιγραφή του οδηγού που επέζησε της πρώτης επίθεσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου