16.3.17

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: «Τραντάζεται» η Ευρώπη – Η Τουρκία θα διαμελιστεί – Τι προβλέπει για την Ελλάδα

zodiac-630x400
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο και η δυνατή ευθυγράμμιση στο Ζώδιο του Κριού, αλλά και οι επιπτώσεις από τις εκλείψεις που πέρασαν βάζουν φωτιά στην Ευρώπη.

Της Σεμίραμις Παπανικολοπούλου

Κάποιοι θα ήθελαν η Ελλάδα να γίνει ο Δούρειος Ίππος της Ευρώπης σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν υφίσταται πλέον καμία αλληλεγγύη.
Τα εθνικιστικά δεξιά κόμματα που ισχυροποιούνται παντού στη γηραιά ήπειρο αλλάζουν και τη ρότα της.
Μια Ευρώπη τριών ταχυτήτων θα έχει ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να ακολουθήσει δικό της δρόμο που συμπεριλαμβάνει και την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα.
Ο πρωθυπουργός σαν Τίγρης που είναι στο Κινέζικο Ωροσκόπιο ετοιμάζεται για κάποιον ηρωισμό. Τον έχει πάντα στο μυαλό του σε περίπτωση που στριμωχτεί.
Το 2017 που είναι η Χρονιά του Πετεινού στο Κινέζικο Ωροσκόπιο θεωρείται το έτος της αφύπνισης των λαών και των ιδεών.
Η Ευρώπη θα βιώσει ισχυρά τραντάγματα. Τα εθνικιστικά κινήματα φέρνουν αποσχίσεις, αλλαγές συνόρων, δεν αποκλείονται και νέες κοινωνικές εκρήξεις.
Η σκιά της τρομοκρατίας πλανάται στην Ολλανδία, στη Γερμανία και στη βόρεια Γαλλία, όπου δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιο χτύπημα, ενώ καλά κάνει και παραμένει σε συναγερμό η Μεγάλη Βρετανία.
Υπάρχει η προδιάθεση για κοινωνικές αναταραχές στον ευρωπαϊκό νότο, Βουλγαρία και Πολωνία θα έχουν θέματα, ενώ το προσφυγικό/μεταναστευτικό έχει τη δυναμική να εξελιχθεί σε μεγάλη πληγή για την Ελλάδα.
Σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Στην Αμερική «παίζει» να «σκάσει» ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο και κάποια τραγωδία. Ο Τραμπ δεν είναι τόσο ασφαλής όσο τον διαβεβαιώνουν.
Η Τουρκία έχει εξαιρετικά δύσκολες ημέρες μπροστά της. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάτι ξέρει και προσέχει για τη ζωή του.
Ένας ισχυρός σεισμός στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης είναι πιθανός και ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα σε πόλη της Τουρκίας, ίσως και στην Άγκυρα.
Το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου στην Τουρκία μπορεί να αποσκοπεί να κρατηθεί η χώρα ενωμένη υπό την ισχύ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη. Θα διαμελιστούν.


tribune.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου