21.3.17

Στο Ρίο το τελευταίο σήμα του Σώρρα - Παραμένει άφαντος

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο «εθνικός ευεργέτης» από την περασμένη Παρασκευή. 

Στην Αχαΐα τον ψάχνουν οι αρχές, πιστεύοντας πως θα κάνει αργά ή γρήγορα το μοιραίο λάθος.
Σε ανθρωποκυνηγητό έχει αποδυθεί η ΕΛΑΣ για την σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος από την περασμένη Παρασκευή, μετά την ποινή 8ετούς φυλάκισης που του επιδικάστηκε. 
Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά κάθε ενδεχόμενο για το πού μπορεί να βρίσκεται ο φυγόποινος πλέον Σώρρας.  Ο συνήγορός του πάντως υποστήριξε πως ο πελάτης του είναι στην Ελλάδα.
Για το λόγο αυτό εκτεταμένες είναι οι έρευνες στην Αχαΐα καθώς δεν θεωρείται απίθανο ο Αρτέμης Σώρρας να κρύβεται στο σπίτι κάποιου οπαδού του. 
Σύμφωνα με το
patrastimes.gr: Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα την περασμένη Παρασκευή, στο Ρίο, κοντά στο όρος Κατρίτσι. 
Οι αρχές εκτιμούν ότι ο Αρτέμης Σώρρας περίμενε  σε σημείο της εθνικής οδού Αθηνών –  Πατρών την σύζυγό του, η οποία είχε πάει στο δικαστήριο γύρω στις 09:30 και μόλις άκουσε ότι δεν θα λάβει αναβολή η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε τρέχοντας. Προφανώς  να πάει να τον συναντήσει, να τον ενημερώσει για την εξέλιξη και να φροντίσει να... εξαφανιστούν!
Νωρίς το απόγευμα εκείνης της ημέρας ο Αρτέμης Σώρρας απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνό του. Είναι λογικό, οι αρχές εκτιμούν, πως πήρε όλα τα μέτρα ασφαλείας, βγάζοντας ακόμη και τη μπαταρία.

Άλλο ρεπορτάζ του cnn.gr αναφέρει:
“Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αργά ή γρήγορα ο " δισεκατομμυριούχος χωρίς αντίκρισμα " θα κάνει το λάθος και θα επικοινωνήσει με άτομα που είναι στο στενό περιβάλλον του και τότε θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν. Το ίδιο ισχύει και για το συγγενικό περιβάλλον της συζύγου του η οποία δεν είναι απίθανο να είχε ήδη σχεδιάσει τη φυγή τους πριν ακόμη εμφανιστούν στο δικαστήριο της Πάτρας”.
Η ειδική ομάδα που έχει συσταθεί στην ΕΛΑΣ έχει κάνει έρευνες μέχρι στιγμής σε όσα σημεία στην Αττική είχε δηλώσει ως οικία και γραφεία του χωρίς φυσικά αποτέλεσμα. Τίποτα επίσης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον κρύβουν εύπιστοι οπαδοί του στους οποίους φυσικά θα έχει υποσχεθεί "λαγούς με πετραχήλια. 
Από πληροφορίες προκύπτει πως έχουν ζητήσει επίσης να τους δώσουν οι αεροπορικές εταιρίες λίστες   επιβατών σε βάθος  χρόνου,  ακόμη και 15 ημερών. Οι αστυνομικοί πάντως περιμένουν ακόμα το πράσινο φως από τον εισαγγελέα για να ερευνήσουν την προέλευση του βίντεο το οποίο ο Αρτέμης Σώρρας ανέβασε στο διαδίκτυο αμέσως μετά την καταδίκη του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου