17.3.17

Απαγωγή και ληστεία επιχειρηματία από τα Πατήσια

Ληστεία με απαγωγή επιχειρηματία και δύο υπαλλήλων του σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης στα Πατήσια.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα στα Πατήσια έξω από το σπίτι του επιχειρηματία ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φορολογικού γραφείου και εκπρόσωπος εταιρείας, και υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι, το οποίο έψαξαν χωρίς όμως να βρουν αυτό που γύρευαν.
Στη συνέχεια, τον υποχρέωσαν υπό την απειλή των όπλων να μπει στο τζιπ ιδιοκτησίας του και μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας του στον Άλιμο, ενώ ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συνεργός τους τους ακολουθούσε.
Στον Άλιμο, ακινητοποίησαν τον φύλακα της εταιρείας και μια υπάλληλο που βρίσκονταν εκεί, υποχρέωσαν τους τρεις ομήρους να ανοίξουν δύο χρηματοκιβώτια τα οποία άδειασαν, και μετά επιβίβασαν τον επιχειρηματία και τους άλλους δύο υπαλλήλους στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και πήγαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τους άφησαν ελεύθερους.
Λίγο αργότερα, βρέθηκαν καμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας το τζιπ του επιχειρηματία και το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι είχαν γίνει άφαντοι και αναζητούνται.
Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου