21.3.17

«Ερωτική θύελλα» στην κυπριακή αστυνομία… Ο αστυνομικός που ερωτεύτηκε άντρα συνάδελφο του και τα μηνύματα

«Ερωτική θύελλα» στην κυπριακή αστυνομία… Ο αστυνομικός που ερωτεύτηκε άντρα συνάδελφο του και τα μηνύματα
Πηγαδάκια με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια, στήθηκαν από χθες ανάμεσα στα μέλη της αστυνομίας στη Λεμεσό.

Αιτία το… ερωτικό ενδιαφέρον που εξέφρασε μέλος της δύναμης προς συνάδελφο του.
Όλα άρχισαν πριν από μήνες όταν αστυνομικός που υπηρετεί σε επίλεκτη Υπηρεσία δέχθηκε μήνυμα στο Facebook από άγνωστο του πρόσωπο το οποίο τον ενημέρωνε για το ενδιαφέρον του. Παρά την ενημέρωση που δέχθηκε από τον αστυνομικό που δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά του, ο άγνωστος συνέχιζε να προκαλεί με μηνύματα σε σημείο που ο αστυνομικός αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει το λογαριασμό του.
Το γεγονός αυτό δεν πτόησε καθόλου τον άγνωστο «ερωτιάρη» που όχι απλά δεν σταμάτησε αλλά άρχισε να στέλνει μηνύματα στο κινητό του αστυνομικού με το ίδιο περιεχόμενο. Μέρα με τη μέρα η κατάσταση γινόταν και χειρότερη με τον άγνωστο να απευθύνει στον αστυνομικό προσκλήσεις για «μοναδικές» εμπειρίες ακόμη και σε θερινά spa.
Μη αντέχοντας άλλο ο αστυνομικός αποφάσισε κι έκλεισε ραντεβού με τον άγνωστο, με μοναδικό σκοπό να μάθει πρώτα ποιος είναι και ακολούθως να τον αναγκάσει φυσικά να σταματήσει να τον ενοχλεί. Στο ραντεβού δεν πήγε μόνος του αλλά ζήτησε από συνάδελφο του να τον συνοδεύσει για πολλούς και ευνόητους λόγους.
Και αν νομίζει κανείς ότι το περίεργο της υπόθεσης είναι η ιστορία που σας περιγράψαμε, η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους. Στο ραντεβού οι δύο αστυνομικοί αντίκρισαν συνάδελφο τους -δεν υπηρετεί στη Λεμεσό- ο οποίος φρόντισε να μεταβεί στη συνάντηση με τρόπο που νόμιζε θα εντυπωσιάσει το… «αμόρε» του. Είχε «καλλωπιστεί» ενδυματολογικά ενώ δεν παρέλειψε να βάλει και make up!
Η αντίδραση και των δύο αστυνομικών ήταν η… αναμενόμενη, αλλά θα αρκεστούμε σε όσα μπορούμε να αναφέρουμε, τονίζοντας απλά και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, πως μεταφέρουμε την είδηση επειδή έχει προκληθεί αναστάτωση στην αστυνομία και έγινε θέμα συζήτησης μεταξύ των μελών.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου